Fotbal intern

Gigi Becali, deranjat că foştii săi jucători şi-au apărat corect şansele: „Adi Popa, nebunule! Ce faci, măi, Rusescule?“

11.05.2021 | 17:54
Gigi Becali deranjat ca fostii sai jucatori siau aparat corect sansele Adi Popa nebunule Ce faci mai Rusescule
ADVERTISEMENT

Gigi Becali n-a fost deloc fericit după ce FCSB a remizat cu Academica în Liga 1 şi a irosit şansa de a urca pe primul loc. Patronul roş-albaştrilor şi-a vărsat nervii pe Adi Popa şi Raul Rusescu, foştii lui jucători care au contribuit la golurile ilfovenilor.

FCSB – Academica s-a terminat 2-2, în etapa a şaptea din play-off-ul Ligii 1, iar roş-albaştrii au ajuns la 44 de puncte, pe locul secund, la un singur punct în spatele lui CFR Cluj, care pierduse 0-1 meciul cu Sepsi din aceeaşi rundă.

ADVERTISEMENT

Pentru ilfoveni, au evoluat mai mulţi fotbalişti care au trecut prin curtea lui Gigi Becali: Adi Popa, Raul Rusescu, Cristi Tănase şi Paul Pârvulescu. Primii doi au contribuit la reuşitele echipei lor, Popa cu pasa de la golul de 1-1, iar Raul Rusescu l-a marcat pe cel de 2-1 pentru Academica, iar Gigi Becali i-a atacat pe amândoi pentru evoluţiile lor.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Adi Popa: „Dacă nu îl luam eu, lucra cu roaba în construcţii“

„Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba.

ADVERTISEMENT

Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule“, a spus Gigi Becali la As.ro Live.

Conflict vechi cu Adi Popa

Adi Popa a plecat cu scandal după ultima aventură la FCSB. În plină pandemie, Gigi Becali a profitat de măsurile adoptate de autorităţi şi l-a trecut în şomaj tehnic pe micuţul fotbalist, care şi-a cerut drepturile băneşti integrale la comisii.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, FCSB nici nu a vrut să îi prelungească înţelegerea scadentă pe 30 iunie 2020, până la finalul sezonul, amânat din cauza pandemiei. În cele din urmă Adi Popa, care a ameninţat inclusiv cu TAS, a câştigat procesul, iar clubul lui Gigi Becali a fost nevoit să îi achite toată suma prevăzută în contract.

Situaţia a rămas tensionată între cele două tabere şi Gigi Becali l-a atacat acum pe Adi Popa. Mijlocaşul, care a pasat la golul de 1-1 în play-off, fusese cel mai bun om de pe teren şi în meciul din sezonul regular, FCSB – Academica 0-1.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, criticat pentru golul cu FCSB şi evoluţia cu CFR

Dar evoluţia bună a lui Adi Popa nu a fost singura care l-a deranjat pe patronul lui FCSB. Raul Rusescu, atacantul care a marcat al doilea gol din remiza 2-2, a intrat şi el în colimatorul latifundiarului.

„Și dacă tu, Rusescule, bați la mișto lovituri pe jos și unde ai jucător culcat cu CFR-ul, și te bucuri așa de tare, pupi inelele când dai gol la ăla care te-a creat. (n.r. – după ce i s-a atras atenţia că Rusescu nu s-a bucurat la gol) La vrăjeală…

Când am văzut că bate el cu CFR m-am bucurat, dar el a bătut pe jos când era jucător culcat. De ce bați, mă, acolo? A dat încet, acolo așa. Păi, ce faci, măi, Rusescule?“, a tunat Becali.

Cristi Tănase n-a punctat şi a scăpat

Singurul care a scăpat de furia patronului de la FCSB a fost Cristi Tănase, lăudat după ce nu a avut o evoluţie la fel de bună ca acelea ale coechipierilor săi.

„Tănase e mai altfel, nu știu. Dodel e mai caracter. Dodel a avut și în primul meci, a avut-o în careu, a vrut să dea la poarta, nu a dat, a făcut la mișto, a pasat. Dodel are altfel de caracter. Dodel și aseară a avut-o, iar, singur cu poarta și a dat la mișto“, a apreciat Becali, conform aceleiaşi surse.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: