Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre Chiricheș în Oțelul – FCSB 0-2: “Pac, pac, pac”

Gigi Becali este impresionat despre modul în care echipa sa joacă în acest sezon, mai ales după meciul de la Galați, câștigat cu 2-0.
31.07.2023 | 13:31
Gigi Becali despre Chiriches in Otelul  FCSB 02 Pac pac pac
Gigi Becali, despre Chiricheș în Oțelul - FCSB 0-2: “Pac, pac, pac”
ADVERTISEMENT

Desigur, a contat și sosirea fundașului Vlad Chiricheș, cel care va fi stâlpul din apărarea echipei în acest sezon. Gigi Becali a mărturisit că se temea de un singur lucru înainte de meciul de la Galați, de faptul că echipa sa nu va reuși să înscrie împotriva unei formații care se apără determinat.

Gigi Becali, despre Chiricheș în Otelul – FCSB 0-2: “Pac, pac, pac”

”Eu sunt mulțumit, îmi era teamă de Galați că nu le putem marca gol, foarte arțăgoasă echipă. Adică nu îmi era teamă că ei gol nu pot să dea, dar că nu putem să marcăm. După ce am dat gol nu am mai avut emoții. Mi-au plăcut, normal că mi-au plăcut, e jocul pe care l-am visat din totdeauna. Îmi place joc din una, pac pac pac, rapiditate. Chiar dacă mai greșești și o dai la adversar, dar să nu o pierzi. E prea mare viteza, nu vezi ce viteză joacă, zici că e rachetă. Chiricheș e lider”, a punctat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gigi Becali a comentat evoluția lui Tavi Popescu. ”Tavi mai trebuie să fie puțin certat ca să se trezească, trebuie mai multă ambiție la fotbal, mai mare concentrare, bine că a intrat”, a transmis patronul celor de la FCSB. La finalul meciului cu Oțelul Galați, Vlad Chiricheș a făcut o declarație care a fost considerată cel puțin arogantă.

E un teren dificil aici, îmi aduc aminte din anii trecuți. Mereu a fost în același stil. O echipă arțăgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai mult. După două luni fără meci, a fost bine pentru mine, așa cred. Am avut emoții normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul ăsta. Cred că nu au fost probleme.

ADVERTISEMENT

Cred că am respins bine la faza despre care se spune că putea fi autogol, cred că am ajutat acolo, nu cred că putea intra mingea în poartă. M-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obișnuiesc. Știu asta și îmi doresc să mă acomodez. Vreau să revin la mentalitatea de aici, dar să aduc prin experiență ceva în plus.

Vreau să ajut prin tot ce am învățat în străinătate. Sunt 4 victorii, sper să o ținem tot așa, să rămânem cu 0 la goluri primite. Nu e o realitate dură, dar trebuie să mă reobișnuiesc. Am trăit niște momente și când am ieșit… Anumite persoane, înjurături gratuite… Niște injurii fără sens. În rest, a fost OK. Echipa a câștigat, am arătat un spirit bun, determinare”, a transmis Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Vlad Chiricheș a fost taxată dur de Basarab Panduru, una dintre vocile importante din rândul analiștilor sportivi din România. ”Îi doresc să revină la forma de alta dată, dar să vrei să revii la mentalitatea de aici.. nu ştiu ce să zic, eu credeam că trage el jucătorii spre mentalitatea lui, dar să zici că vrei tu sa revii la mentalitatea de aici. Nu înţeleg asta, nu înţeleg de ce ai vrea asta”, i-a transmis Basarab Panduru lui Chiricheș la OrangeSport.

Vlad Chiricheș este considerat transferul anului în SuperLiga din România, alături de Alex Mitriță de la Universitatea Craiova și de Yevhen Konoplyanka de la CFR Cluj. Nu e de neglijat nici Panagiotis Tachtsidis, mijlocaș adus de CFR Cluj, cu sute de meciuri în Serie A. Rămâne de văzut ce impact va avea atacantul Albion Rrahmani, adus de Rapid pentru 600.000 de euro din Albania.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care au ratat emisiunea, FANATIK SUPERLIGA va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, despre Vlad Chiricheș

ADVERTISEMENT