Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Abuz!” Gigi Becali a comentat reacția furibundă a lui Marcel Ciolacu la adresa lui Talpan!

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu. Premierul României a avut un discurs categoric la adresa reprezentanților CSA Steaua.
21.07.2023 | 13:47
Abuz Gigi Becali a comentat reactia furibunda a lui Marcel Ciolacu la adresa lui Talpan
Gigi Becali a comentat reacția lui Marcel Ciolacu la adresa lui Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu l-a atacat pe Florin Talpan, după ce FCSB a fost refuzată în Ghencea de către CSA Steaua. Gigi Becali l-a lăudat pe prim-ministrul României, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a adus noi acuzații reprezentanților Armatei.

Gigi Becali, despre Ciolacu: “A venit un bărbat cu putere”

Marcel Ciolacu a avut un discurs categoric după ce contractul pentru închirierea stadionului Ghencea la derby-ul cu Dinamo nu a fost semnat. Premierul României și-a îndreptat atacurile spre Florin Talpan, despre care consideră că blochează nejustificat accesul vicecampioanei României pe stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte tare că a venit un bărbat care să pună punctul pe I. Până acum de 30 de ani, nimeni. S-au uitat toți la interese. ‘Că-l sună Vasile, ba Ionică, ba generalul cutare, ba ministrul cutare’. Numai interese.

A venit Ciolacu ‘du-te, bă de-aici că nu am niciun interes. Așa se face normalitatea și dreptatea. Cu putere, cu curaj’. Bravo lui”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali aduce noi acuzații celor de la CSA Steaua: „Administrare frauduloasă”

Gigi Becali a luat decizia de a reclama CSA Steaua la Curtea de Conturi, după ce a refuzat semnarea contractului pentru închirierea stadionului Ghencea la derby-ul FCSB – Dinamo. Premierul Marcel Ciolacu s-a conformat și a trimis Corpul de Control la CSA Steaua.

Patronul de la FCSB îi acuză pe reprezentanții „militarilor” de abuz în serviciu și administrare frauduloasă. „Poate să fie și o chestiune puțin penală. 100% e abuz în serviciu și poate să fie administrare frauduloasă. De ce? Întrebăm Curtea de Conturi să vedem pentru ce sunt banii aceia de îi cheltuie și să vedem un alt lucru.

ADVERTISEMENT

Cere FCSB-ului 36 de milioane. Aveți 10 ani. Aduceți-i pe ăia 36, arătați-i. De i-ați cerut FCSB-ului 36 de milioane de euro cu marca. Arătați-mi unde sunt. Unde sunt 36 că voi ați cheltuit 15. În total, 51 de milioane de euro prejudiciu. Să răspundă cineva pentru 51 de milioane de euro”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marcel Ciolacu, atac la Florin Talpan: „Nu permit ambiții personale!”

Florin Talpan a fost cel mai vocal din partea CSA Steaua care s-a opus revenirii FCSB-ului în Ghencea. Marcel Ciolacu nu a trecut cu vederea ieșirile juristului „militarilor”. Premierul României a declarat că nu tolerează înverşunarea lui Florin Talpan de a nu lăsa alte echipe, în special FCSB, de a evolua în „Templu”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să înţelegem foarte bine, bazele sportive sunt ale statului român. Noi avem niște stadioane pe care le trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanță, nu de criterii personale (…) Nu poți să te exprimi la TV pe o bază a statului, construită din bani publici.

Trebuie să avem bun simț cu toții și să întrăm într-o logică a performanței în sport, nu a ambițiilor personale. Nu am făcut acest lucru pentru FCSB sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: sportivii trebuie să joace pe un stadion.

 Nu cunosc dedesubturile, dar de aceea am trimis Corpul de Control, ca să avem răspunsuri la toate întrebările. Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici din ambiții personale să blochezi accesul unor sportivi în baza sportivă, atunci lucrurile sunt în totală neregulă și nu voi permite așa ceva nimănui, nici lui Talpan și nici nimănui. Cred că am fost suficient de clar”, a declarat Marcel Ciolacu, referitor la situaţia stadionului Steaua.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu o nouă ediție LIVE a emisiunii în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, NUMAI, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită, ÎN PREMIERĂ, în aceleași zile de la ora 17:30 pe pagina de Facebook și canalul de Youtube.

Gigi Becali, despre reacția lui Marcel Ciolacu la adresa lui Talpan

ADVERTISEMENT