Sport

Strategia FCSB după ce a primit „interzis” în Ghencea: „Ei au cerut imposibilul!”

Mihai Stoica a dezvăluit planul pus la cale de FCSB după ce a fost refuzată în Ghencea la derby-ul cu Dinamo. Ce urmează pentru vicecampioana României.
19.07.2023 | 22:13
Strategia FCSB dupa ce a primit interzis in Ghencea Ei au cerut imposibilul
Mihai Stoica este impresionat de rezultatele înregistrate de Dinamo. Foto: captură Orange Sport.
ADVERTISEMENT

FCSB va juca pe stadionul „Arcul de Triumf” derby-ul cu Dinamo, după ce oficialii CSA Steaua nu au semnat contractul pentru închirierea stadionului Ghencea. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvăluit planul pus la cale împreună cu Gigi Becali.

Strategia FCSB după ce a primit „interzis” în Ghencea: „Ei au cerut imposibilul!”

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va depune cereri pentru a juca pe Ghencea și la următoarele partide de pe teren propriu. Oficialul roș-albaștrilor a fost extrem de mânios în urma clauzelor pe care CSA Steaua le-a stipulat în contract.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va susține joi o conferință de presă în care va prezenta negocierile cu reprezentanții CSA Steaua de la închirierea stadionului Ghencea. „Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau…

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

ADVERTISEMENT

„Vom face adrese non-stop”

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată corespondența, cu toate detaliile. Va susține mâine o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

După aflarea verdictului nefavorabil, FCSB a dorit amânarea meciului cu Dinamo pentru ca disputa să aibă loc pe Arena Națională. Totuși, clubul din Ștefan cel Mare, dar și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) s-au opus, iar partida de foc va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe „Arcul de Triumf”.

Mihai Stoica, deranjat de atitudinea lui Dinamo: „Am vrut amânarea”

Suporterii lui Dinamo au vrut ca derby-ul cu FCSB să se dispute pe Arena Națională, însă Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, a exclus din start varianta amânării derby-ului. Mihai Stoica a fost deranjat de atitudinea clubului din Ștefan cel Mare, deoarece emulația în rândul fanilor va fi mult mai mică decât dacă partida s-ar fi disputat pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere toate tergiversările și faptul că pe Arc chiar vor fi probleme de organizare, am vrut amânarea. Sunt puține legitimații de acces care vor putea fi emise, 6.000 și ceva de spectatori. Pe Arena Națională doar Dinamo ar fi avut 8.000 de spectatori. Acum vor avea 361 de spectatori. Dinamo n-a vrut să amâne…

Eu de ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noștri, dar și pe cei de la Dinamo. Era normal să se desfășoare pe un stadion cu 30-40.000 de spectatori. Vom juca cu cea mai mică audiență din istorie. Pentru că nu a vrut Dinamo și nu a vrut LPF”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT