Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre noua ordine de la FCSB: “Florinel Coman iese când vrea el”

Gigi Becali a comentat în direct la FANATIK SUPERLIGA scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman după o repriză jucată contra celor de la FCU Craiova 1948.
17.07.2023 | 12:05
Gigi Becali despre noua ordine de la FCSB Florinel Coman iese cand vrea el
Gigi Becali, despre noua ordine de la FCSB. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a revenit în forță la FANATIK SUPERLIGA cu o declarație exclusivă, pentru a face lumină în cazul schimbării lui Florinel Coman cu Andrei Cordea în pauza meciului. Gigi Becali a explicat că în acest moment nu se pune problema ca Florinel Coman să mai fie scos de pe teren, pentru că este cel mai bun fotbalist al bucureștenilor, deci iese de pe teren doar când dorește.

Florinel Coman e schimbat doar când dorește

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că este amuzat de modul în care anumiți comentatori sau analiști sportivi îi critică orice mișcare, în special celebrele schimbări în pauza meciului. Cu toate acestea, de această dată Florinel Coman a fost schimbat cu Andrei Cordea pentru simplul fapt că se accidentase ușor, astfel că nimeni nu a dorit să riște o agravare a situației.

ADVERTISEMENT

”Florinel Coman. Băiatul a ieșit la pauză și a spus ”am simțit ceva la coastă când am căzut”. A zis doctorul să nu riscăm, mai bine lăsăm, să nu riscăm. A, păi domnule e frustrat Coman, l-a schimbat Becali. Păi cum să schimbi pe cel mai bun jucător? Coman la ora asta, pentru că are valoare, iese când vrea el, nu îl schimb eu.

Eu mai înțeleg. Da, da, da. Deci, domnule, zice, l-a schimbat Becali, păi cum să-l schimbe Becali, că nu e nebun. Cum să-l schimb pe Coman, care e liderul echipei? Bine, îți dai seama, ei acuma nu mai au de comentat fotbal. Ei au comentat ce face, cum face, de ce a schimbat Becali, cum a schimbat Becali. Când merge bine, ce bine a făcut Haralamb, când merge prost și prost a făcut Becali”, a comentat patronul celor de la FCSB situația iscată.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv Florinel Coman a lămurit această schimbare și a explicat că singurul raționament a fost o ușoară accidentare din prima repriză. ”Da, la acel penalty am căzut prost și am simțit o durere la spate, sper că în două zile să fiu OK. A fost mai bine, am vorbit cu Elias și am spus că e mai ok să ies”, declara Florinel Coman imediat după meci.

Cu toate acestea, Florinel Coman a fost printre cei mai buni jucători de pe teren și s-a arătat foarte mulțumit de modul în care echipa sa s-a prezentat la Craiova. ”Le-am făcut pe toate, am și ratat o ocazie imensă, puteam să ne desprindem. A fost un joc bun, pe o căldură infernală, chiar am simțit-o. Important este că a ieșit bine, am marcat trei goluri. Cred că de trei ani n-am mai început campionatul cu o victorie.

ADVERTISEMENT

Nu le-am dat nicio șansă, ne-am simțit puternici, am simțit din primul minut că suntem peste ei. Cred că această victorie ne va da o încredere foarte mare, ținând cont că etapa viitoare jucăm un derby. Asta am antrenat în cantonament, știam că Andrea nu poate evolua. Am antrenat asta de două săptămâni, cu Băluță acolo. S-a descurcat foarte bine. E nou, dar a prins cantonamentul, ceea ce e foarte important”, a mai declarat Florinel Coman la finele meciului.

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 10:30, și va fi urmată în fiecare zi de luni de la ora 13:15 de emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, un podcast de succes în care Horia Ivanovici va obține de la Dumitru Dragomir cele mai tare declarații, pe tema subiectelor momentului. Această emisiune va fi LIVE în exclusivitate doar pe www.fanatik.ro, însă după 17:30 emisiunea apare în premieră și pe Youtube și Facebook.

ADVERTISEMENT

Așa cum și-a obișnuit fanii în toți acești ani, Horia Ivanovici îi va alături în studio pe foști mari fotbaliști precum Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliţă, Dănuț Lupu, alături de antrenorul Vivi Răchită, dar și directorul FRF Mihai Stoichiță și jurnaliștii Andrei Vochin, Alin Buzărin și Cristi Coste. Cele mai tari declarații și informații în exclusivitate se găsesc doar pe FANATIK SUPERLIGA!

Gigi Becali, anunț despre Florinel Coman

ADVERTISEMENT