Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre revenirea lui Reghecampf la U Craiova: „Ceva în neregulă în joc”

Gigi Becali e cu ochii pe contracandidatele FCSB-ului în lupta la titlu. Patronul a analizat revenirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova.
31.07.2023 | 15:00
Gigi Becali despre revenirea lui Reghecampf la U Craiova Ceva in neregula in joc
Gigi Becali, despre revenirea lui Reghecampf la U Craiova: „Ceva în neregulă în joc”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a arătat mulțumit după ce FCSB a învins-o cu 2-0 pe Oțelul și așteaptă să joace în etapa a patra din SuperLiga pe Ghencea derby-ul cu CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor a comentat și revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Gigi Becali, despre revenirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova

FCSB este lider în SuperLiga după primele trei etape. Acest lucru a fost posibil și datorită remizei dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pentru Laurențiu Reghecampf, derby-ul din Gruia a reprezentat primul meci după revenirea pe banca tehnică a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, cel care a anunțat încă dinaintea începerii campionatului că oltenii vor fi principalii rivali la titlu ai FCSB-ului, a comentat întoarcerea lui Reghe în Bănie. Antrenorul în vârstă de 47 de ani stat de două ori și pe banca roș-albaștrilor, în perioadele 2012-2014 și 2015-2017.

„Craiova mi-a plăcut. Are valoarea aia, mare valoare. Doar că după, din minutul 20, mingea numai la ăia (n.r. – CFR Cluj). E o chestiune la care suferim și noi. Joci bine, ai valoare și după aceea te retragi. Nu că te retragi, dar mingea doar la adversar?

ADVERTISEMENT

Înseamnă că e ceva în neregulă, dar nu știu ce. Mă refer și la noi chiar. Eu asta nu accept, ce s-a întâmplat și cu Craiova aseară”, a declarat Gigi Becali.

„N-am mai vorbit cu el”

Singurele trofee pe care Laurențiu Reghecampf le-a cucerit în România ca antrenor au fost în calitate de tehnician al FCSB-ului. Fostul fundaș dreapta are în palmares cu gruparea roș-albastră două titluri, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

ADVERTISEMENT

(n.r. – V-a surprins revenirea lui Reghecampf la U Craiova?) Nu m-a surprins. De ce să mă surprindă? Reghecampf e un antrenor valoros și e normal să fie căutat de echipe.

Craiova e o echipă care are pretenții, care are lot valoros, care are și bani să plătească un antrenor valoros. Nu m-a surprins cu nimic. (n.r. – Ați mai vorbit cu el?) Nu, n-am mai vorbit cu el de multă vreme”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

SĂ FACEM SHOW! FANATIK SUPERLIGA s-a întors în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Pentru cei care nu au putut să urmărească emisiunea în direct FANATIK SUPERLIGA va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, despre revenirea lui Reghecampf la U Craiova: „Ceva în neregulă în joc”

ADVERTISEMENT