Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre transferul lui Hagi la Farul: „Nici cu 7000 de ‘Budești’!”

Gigi Becali a comentat transferul lui Constantin Budescu la Farul. Ce a spus patronul de la FCSB despre mutarea lui Gică Hagi.
12.08.2023 | 13:09
Gigi Becali despre transferul lui Hagi la Farul Nici cu 7000 de Budesti
Cum a comentat Gigi Becali transferul lui Budescu la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu la Farul. Fostul fotbalist de la FCSB a debutat cu succes la campioana României, reușind să marcheze un gol și să paseze decisiv în victoria „marinarilor”, scor 3-0 cu Flora Talinn. Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nimeni nu le poate lua titlul roș-albaștrilor în acest sezon.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Budescu la Farul: „Nu ai voie să vorbești!”

Gică Hagi a anunțat transferul lui Budescu la Farul în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. În această vară, „Budi” a plecat cu scandal de la Petrolul Ploiești, mutare anunțată exclusiv de FANATIK. La prima vedere, Constantin Budescu face parte de pe lista jucătorilor relansați de „Rege”.

ADVERTISEMENT

În victoria categorică împotriva campioanei Estoniei, Flora Talinn, scor 3-0, în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, Constantin Budescu a înscris și a pasat decisiv la golul lui Denis Alibec. Totuși, Gigi Becali consideră că mutarea lui Gică Hagi nu o va putea deturna pe FCSB din drumul către titlu.

„Când face Hagi ceva, gata, nu ai voie să vorbești. El știe. (n.r. poată vă ia Budescu titlul?) Niciodată în viața lui, 7.000 de ‘Budești’. Nu mai poate anul ăsta nimeni să-mi ia titlul. Să-mi aduceți echipe din străinătate că nu avem cu cine să jucăm. Aduceți echipe”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu s-a uitat la meciurile din Conference League ale rivalelor

FCSB, Farul și Sepsi au jucat joi seară la o scurtă perioadă de timp diferență în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0 pe teren propriu, în timp ce Farul s-a impus la scor de neprezentare cu Flora Talinn. Nu în ultimul rând, Sepsi a remizat cu Aktobe, scor 1-1 la Sf. Gheorghe.

„Nici n-am văzut meciurile. Când joc eu nici nu mă uit la alte meciuri. De Hagi nu pot să comentez că nu sunt geniu. De genii trebuie să comenteze genii. Eu nu pot să comentez ceva la care nu mă pricep”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Meciurile retur ale celor trei echipe românești rămase în cupele europene vor avea loc joi, 17 august. În play-off-ul UEFA Conference League, Farul se va duela cu învinsa din „dubla” Qarabag – HJK din turul al treilea Europa League. Azerii s-au impus cu 2-1 în tur.

De cealaltă parte, FCSB, dacă se califică, va da piept cu Sabah Baku sau Partizan Belgrad. Vicecampioana din Azerbaidjan a câștigat surprinzător cu 2-0 în meciul tur al „dublei” împotriva sârbilor.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, verdict în cazul lui Budescu la Farul: „Lui Hagi îi plac fotbaliștii”

La fel ca în cazurile celorlalți jucători, Dumitru Dragomir este convins că Gică Hagi îl poate relansa pe Constantin Budescu. Totuși, fostul șef al LPF este de părere că Farul nu își va putea apăra titlul în SuperLiga.

„Lui Hagi îi plac fotbaliștii. Așa pentru aspectul comercial, e grăsuț, dar pentru știința pe care o are, 45 de minute o duce bine, nu va avea probleme în echipă. E greu, Hagi a câștigat titlul datorită celor doi mijlocași din fața apărării, acolo s-a făcut diferența.

Nu înțeleg de ce nu au jucat până acum pentru că ei aici au pierdut în acest campionat. În afara faptului că știe meseria asta, a avut și noroc de echipe mai ușoare. Se poate califica în grupe jucând cu trei juniori. Cu Budescu a dat lovitura pe toate planurile. Budescu e fotbalist și om serios. Dacă te porți frumos cu el, poți să faci din el ce vrei. Dar obligatoriu trebuie să ai grijă și să stai aproape de el.

Una e când vorbește Hagi cu el, că Hagi a fost mai mare fotbalist decât el. Și alta e când vorbea cel de la Ploiești. E o diferență mare mă nene! Nu văd ca Hagi să câștige titlul. Nu cred că are echipă de titlu anul acesta. Nu cred că Hagi poate să ia campionatul și anul acesta”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30 doar pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții poate fi vizionată în aceleași zile, de la ora 17:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Gigi Becali a comentat transferul lui Budescu la Farul

ADVERTISEMENT