Fotbal intern

Gigi Becali, detalii din negocierile cu Denis Haruț: ”Nu fac nimic pe la spatele jucătorului”

15.01.2021 | 09:56
Gigi Becali detalii din negocierile cu Denis Harut Nu fac nimic pe la spatele jucatorului
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a oferit detalii din negocierile purtate cu fundașul formației FC Botoșani, Denis Haruț, și a explicat oferta pe care i-a făcut-o jucătorului.

După ce FC Botoşani şi FCSB au ajuns la un acord financiar în privinţa transferului, urmând ca moldovenii să primească 650.000 de euro în schimbul fundaşului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, totul a picat după ce jucătorul nu a acceptat condițiile.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că fundașul a refuzat totul, după ce a văzut că  avea de semnat două contracte cu o durată totală a înțelegerii de șapte ani.

Negocierile cu Denis Haruț, dezvăluite de Gigi Becali

”Ce caz Haruț? Hai să lămurim și chestiunea asta! Nu era nimic ilegal, era înțelegerea părților. Eu i-am propus ceva, nu am obligat, nu am constrâns pe nimeni să semneze nimic. Erau două contracte de câte 5 ani! Pe primul îl înregistram, pe al doilea, nu!”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”După primii 2 ani din contractul de 5 urma să decidem cu jucătorul dacă îl activăm pe următorul de 5 ani, din care avea bani în plus ca salariu. Jucătorul se putea opune. L-aș fi întrebat: ‘Ești de acord să-l activăm pe următorul?’. Dacă zicea da, activam, dacă zicea nu, nu activam!”, a spus Gigi Becali despre negocierile cu Denis Haruț.

”E ca un fel de înțelegere, o promisiune pe care jucătorul o face, dar dacă nu vrea n-ai cum să activezi acel contract fiindcă el nu-l recunoaște și atunci nu devine valabil. Nu fac nimic pe la spatele jucătorului, ceva ascuns, exclus! E ca o obligație morală!”, a continuat finanțatorul FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali a detaliat și înțelegerea pe care o are cu Florin Tănase

”Așa am procedat cu Florin Tănase! În 2016 am semnat pe 5 ani și i-am zis că în 2018 activăm următorul contract de 5 ani, dacă va fi de acord. În 2018 l-am întrebat, a zis ‘Da, nea Gigi’ și el mai are încă 2 ani începând din vară!”, a mai afirmat Becali.

”Nu vreau eu să comentez ce e la alții. Dacă Omrani a semnat ca fraieru’… dar eu nu fac ceva împotriva jucătorului. Nu păcălesc pe nimeni. Doar moral și drept fac!”, a încheiat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a ironizat pe Denis Haruț, despre care susține că și-a exagerat înălțimea și capacitatea de a evolua în centrul apărării. Replica a venit imediat de la Valeriu Iftime, care a precizat că oficialul roș-albaștrilor exagerează pentru cpă transferul nu s-a mai realizat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 41,00 este cota pentru „scor corect: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT