Sport

Gigi Becali, dezamăgit de “perla” Tavi Popescu la FCSB – Silkeborg 0-5. ”Tu vrei să joci fotbal?”

Octavian Popescu își continuă prestațiile lipsite de strălucire, iar Gigi Becali nu l-a iertat pe jucătorul pe care miza să reprezinte o lovitură pe piața transferurilor.
15.10.2022 | 12:13
Gigi Becali dezamagit de perla Tavi Popescu la FCSB  Silkeborg 05 Tu vrei sa joci fotbal
Octavian Popescu l-a dezamăgit pe Gigi Becali, patronul FCSB scoțând în evidență lipsa sa de implicare în meciul cu Silkeborg. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali miza să reprezinte obiectul unui transfer pe bani importanți, continuă să aibă prestații sub așteptări. A fost titular și căpitan de echipă în ”dezastrul” cu Silkeborg, dar a dezamăgit din nou, fiind schimbat la pauză. Iar patronul nu l-a iertat, analizându-i inclusiv cifrele legate de distanța parcursă în teren. Chiar dacă nu l-a pus încă pe lista jucătorilor de care vrea să scape.

”Trebuie să fii în mișcare continuu ca să primești mingea”, le reproșează, Becali, lui Popescu, dar și colegilor

Potrivit datelor primite de Becali de la staff, Popescu ar fi alergat 4 km în cele 45 de minute. Și nu a ezitat să-l compare cu Andrea Compagno, care, deși n-a avut nici el realizări importante, a ”bifat” 13 km.

ADVERTISEMENT

”Păi, cât a alergat Compagno? 13 km, bravo lui! Dar cât a alergat Coman? 8, nu zic, vreau să zic aşa. Păi, cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu?

Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? Păi, 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri?

ADVERTISEMENT

Păi, dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea, că am văzut distanţă între un jucător purtător de balon, ca să vorbesc şi eu în termenii voştri.

Deci, purtătorul de balon era mingea la el şi ăilalţi la distanţă, la 25 de metri. Nu zic că sunt specialist acuma, zic acum după intuiţia mea.

ADVERTISEMENT

Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Stai să îţi spun ceva. Nu îl laud pe Compagono ce a jucat ieri. Şi nu îl laud pe Compagno că e mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să îl laud.

ADVERTISEMENT

Omul vrea! Dar el atât poate, nu e Maradona. Dar dacă alergi 13 kilometri o să ai şi realizări, că vine Domnul şi vede munca ta şi pune el mâna şi dă golul.

Dar dacă el aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”, a spus, Gigi Becali, la Prima Sport.

Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT