Fotbal intern

Gigi Becali, după zvonurile privind posibila venire a lui Arda Turan la FCSB: ”Cine e, tată, ăsta?”

05.02.2020 | 12:46
Gigi Becali dupa zvonurile privind posibila venire a lui Arda Turan la FCSB Cine e tata asta
ADVERTISEMENT

După ce Mihai Stoica a avut o reacție ironică, iar Bogdan Vintilă a zâmbit larg, a venit rândul lui Gigi Becali să reacționeze pe subiectul legat de posibila venire la FCSB a starului turc Arda Turan. Patronul roș-albaștrilor spune că nici măcar nu a auzit de acest fotbalist.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,00 este cota pentru “total goluri 4-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, reacție privind posibila venire a lui Arda Turan la FCSB: ”Cine e, tată, ăsta?”

În ciuda faptului că jurnaliștii din Turcia scriau că Arda Turan și FCSB s-ar afla în negocieri privind un transfer spectaculos al turcului în Liga 1, Gigi Becali nici nu-l cunoaște pe starul Barcelonei.

Șeful FCSB a vorbit pentru Prosport despre posibilitatea ca Arda Turan să ajungă la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Becali a dezvăluit că nu a auzit niciodată de fotbalistul Barcelonei și că nu există nicio șansă să-l transfere la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Arda Turan? Cine e tată, ăsta? Nu am auzit de el. Nu are cum să vină, dacă eu zic că nu am auzit de el. De la FC Barcelona? Să fie sănătos! Eu nu îl iau”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB, pentru sursa citată.

Presa turcă: ”Becali și-a dat acordul pentru venirea lui Turan”

Reacția surprinzătoare a lui Gigi Becali vine la câteva ore după ce jurnaliștii turci scriau că Mihai Stoica l-ar fi convins să accepte transferul lui Turan în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Presa turcă informa că oficialii celor de la FCSB l-au contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare.

Din cauza pretenţiilor financiare mult prea ridicate, Gigi Becali n-a vrut să audă de Arda Turan, însă, la insistențele lui Mihai Stoica, patronul roş-albaştrilor a cedat şi şi-a dat acordul pentru venirea starului turc.

ADVERTISEMENT

Turan, nume uriaș în fotbal

Ajuns la 33 de ani, Turan a câștigat titlul în Spania cu Barcelona. Acesta are 55 de meciuri pentru catalani, reușind 15 goluri și 11 assist-uri.

A mai jucat de-a lungul carierei pentru Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid și Basaksehir. Acesta a strâns nu mai puțin de 100 de meciuri pentru naționala Turciei, pentru care a înscris de 17 ori.

  • 34.000.000 de euro a plătit Barcelona celor de la Atletico pentru Arda Turan în 2015
ADVERTISEMENT