News

Gigi Becali e convins că Ionuţ Lupescu nu are şanse la Primăria Capitalei. “Nu toţi alegătorii sunt microbişti”

Gigi Becali este sceptic cu privire la şansele ca Ionuţ Lupescu să fie viitorul primar al Capitalei, el argumentându-şi părerea la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.
05.03.2024 | 17:08
Gigi Becali e convins ca Ionut Lupescu nu are sanse la Primaria Capitalei Nu toti alegatorii sunt microbisti
Gigi Becali nu crede în şansele lui Ionuţ Lupescu de a câştiga primăria Capitalei Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Posibila candidatură a lui Ionuţ Lupescu la primăria Capitalei, din partea PNL, a agitat apele atât în sportul românesc cât şi în politică. Prezenţa celui supranumit “Kaiserul” pe lista scurtă a liberalilor a fost confirmată chiar de liderul partidului, Nicolae Ciucă.

Gigi Becali: “Una e să fii deştept, alta e să ştii administraţie”

Dacă va fi desemnat să candideze, Ionuţ Lupescu va avea de dus o campanie electorală foarte dură, împotriva unor profesionişti în treburile administrative, precum primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, sau actual primar general, Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT

În ciuda faimei de a fi fost unul dintre componenţii de bază ai “Generaţiei de Aur”, Ionuţ Lupescu este văzut cu şanse minime să câştige fotoliul de primar general.

Gigi Becali este mai vehement şi nu-i dă nicio şansă lui Ionuţ Lupescu să câştige alegerile. Într-o interveniţie telefonică la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, patronul FCSB a spus: “Ionuţ Lupescu e băiat deştept. Numai că una e să fii om deştept, alta e să cunoşti administraţie. El nu a administrat până acum ceva, o afacere… El nu a condus nici măcar cinci oameni, nicăieri”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB consideră că Lupescu va pierde încrederea alegătorilor în momentul în care se va confrunta direct cu candidaţii experimentaţi în administraţia publică locală.

“Părerea mea este că Ionuţ Lupescu nu o să câştige, pentru că în campanie o să fie faţă în faţă cu unii care le ştiu (n.r. – lucruri legate de administraţie şi infrastructură), pentru că sunt pregătiţi. Ionuţ habar n-are amănuntele alea, o să rămână mască. Şi atunci pierde. Asta e părerea mea. Pierde, nu câştigă”, a mai declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Oamenii nu vor un fotbalist la Primăria Capitalei”

În plus, fostul europarlamentar a ţinut să sublinieze că nu tot electoratul este iubitor de fotbal. “Lupescu n-are cum să câştige. Oamenii nu vor fotbalist la Primăria Capitalei, că nu toţi oamenii sunt microbişti. Oamenii simt, din campania electorală, ce face şi ce nu face fiecare. La Primăria Capitalei trebuie un administrator, cum l-au pus pe Nicuşor Dan”, a spus Becali, care îl dă în schimb exemplu pe Cristian Popescu Piedone, a cărui vastă experienţă îl face să fie unul dintre candidaţii cu mari şanse de câştig.

Anterior, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir spunea că posibila candidatură a lui Lupescu la Primăria Capitalei este o glumă. “Îl cunosc foarte bine, cred că asta-i o glumă. Politica este ciudată. Pentru ministru la sport da, dar Primăria Capitalei? Aici trebuie să fii un gospodar, nu cred. Pe Lupescu eu îl susțin dacă intră în politică să fie ministrul sportului (…) Nu se bagă el aici, asta e pușcărie, se bagă el la pușcărie? E pușcărie curată”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Lupescu este angajat în prezent la CS Dinamo, club aflat în subordinea Ministerului de Interne, unde îndeplineşte funcţia de manager sportiv. Mare parte a activităţii sale post-fotbalistice a fost legată însă de UEFA, unde timp de aproape zece ani a fost director sportiv.

Gigi Becali E CONVINS ca Ionut Lupescu NU ARE SANSE la Primaria Capitalei

ADVERTISEMENT