Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali e mega încântat de Cristi Ganea, noul transfer al FCSB: “Bombă atomică!”

Cristian Ganea este aproape de transferul la FCSB.
04.09.2023 | 13:41
Gigi Becali e mega incantat de Cristi Ganea noul transfer al FCSB Bomba atomica
Gigi Becali, fericit că fotbalistul Cristi Ganea vine la FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește să îl prezinte pe Cristian Ganea. Noul fundaș stânga al echipei vine din Grecia, după trei ani petrecuți la Aris Salonik și Panathinaikos, alături de care a fost aproape să câștige campionatul.

Becali, fascinat de Cristian Ganea

Gigi Becali este cel ce l-a dorit insistent pe Cristian Ganea, jucător pe care îl apreciază încă de când acesta juca la Viitorul Constanța, actuala Farul. Becali spune că are jucători pe care îi apreciază foarte mult și pe care îi transferă atunci când are această posibilitate.

ADVERTISEMENT

El a dat exemplul lui Damjan Djokovic și al lui Billel Omrani, jucători pe care i-a apreciat foarte mult și pe care i-a cumpărat atunci când a avut ocazia. Despre atacantul algerian spune că acum joacă la cluburile de noapte din București.

Revenind la Ganea, spune că acesta vine pentru a-l suplini pe Risto Radunovici și spune că combinația dintre Ganea și Pantea este o ”bombă atomică”. Cu toate acestea, Becali spune că Risto Radunovici și Cristian Ganea ar putea deveni rezerve, dacă Ionuț Pantîru va reveni pe teren și va demonstra că este mai bun decât aceștia.

ADVERTISEMENT

I-am propus noi prelungirea lui Radunovici? Noi avem nevoie de umplutură pe fundaș stânga. Ganea mi-am plăcut mie foarte mult mereu, cum e și Djokovic. Sunt unii jucători care mi-au plăcut ie foarte mult când erau în România. Când am posibilitatea, îi iau. Ai văzut, pe Omrani l-am testat, afară. Are echipă prin București, un club.

Îmi place că are viteză, e bombă, dă șuturi la poartă. O să am Pantea și Ganea, am două bombe atomice. Și Panțîtu, o să îl încercăm, să vedem. Rămân amândoi pe bară, Ganea și Radunovici, dacă e mai bun”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristian Ganea are opt selecții în echipa națională. Fotbalistul a fost crescut de RCD Mallorca, din Spania. În România a a jucat la ASA Târgu-Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov, înainte de transferul la Farul.

În 2018, Farul îl vindea în Spania, la Athletic Bilbao, din Spania, pentru un milion de euro. Nu s-a impus la Bilbao, fiind împrumutat la Numancia, iar mai apoi înapoi la Farul. Din 2020 a jucat în Grecia, îmbrăcând două sezoane tricoul lui Aris Salonic și un sezon tricoul lui Panathinaikos.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se difuzează live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. Reluarea are loc pen Facebook și Youtube de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze