Fotbal intern

GIGI BECALI. Are INTERZIS la TV! “Pînă la eliberare, NU mai are voie”

GIGI BECALI LIBER. Familia patronului stelist a trăit intens ultimele trei zile din viaţa de condamnat a lui Gigi Becali! Pînă în momentul anunţului făcut de Judecătoria Medgidia, care l-a...
06.03.2015 | 23:59
GIGI BECALI Are INTERZIS la TV Pina la eliberare NU mai are voie
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI LIBER. Familia patronului stelist a trăit intens ultimele trei zile din viaţa de condamnat a lui Gigi Becali! Pînă în momentul anunţului făcut de Judecătoria Medgidia, care l-a eliberat condiţionat pe patronul Stelei, mama omului de afaceri a fost într-un stres continuu. “Cred că Gigi a fost sunat de peste 20 de ori de mama sa în ziua în care acesta s-a prezentat în faţa Comisiei Naţionale pentru eliberarea condiţionată”, au precizat apropiaţii machedonului.

GIGI BECALI LIBER. Pentru că şi-a dat seama de intensitatea la care mama sa trăieşte ultimele zile pînă la verdictul oferit de instanţa de judecată, Becali a încercat să îşi calmeze părintele. “Şi-a susţinut mama spunîndu-i că va fi eliberat, îndeplineşte toate condiţiile pentru a-i fi oferită libertatea. Chiar dacă e condiţionată, tot libertate se numeşte”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul lui Becali.

ADVERTISEMENT

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Emoţiile părintelui au continuat în ziua în care s-a pronunţat sentinţa lui Becali, iar latifundiarul a decis să apeleze la o măsură dură: i-a interzis mamei sale să se mai uite la televizor! “I-a atras atenţia părintelui său că eliberarea sa va fi discutată la toate posturile TV şi că vor fi multe critici. Acesta este motivul pentru care i-a interzis, pentru cîteva zile, să se mai uite la televizor, la nici o emisiune. A simţit că emoţiile au fost mult prea mari”, au precizat apropiaţii lui Becali.

ŞOC IN FOTBALUL ROM NESC!!! UN JUCĂTOR DIN GENERAŢIA DE AUR, 5 ANI DE PUŞCĂRIE!?

GIGI BECALI LIBER. UPDATE 14:20 / Eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali este contestată de procurorii DNA, după decizia judecatăriei Medgidia, conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Contestaţia procurorilor DNA vine în ciuda faptului că procurorul prezent la termenul de judecată de vineri a declarat în faţa judecătorilor că Becali îndeplineşte toate condiţiile de eliberare şi nu a adus niciun contraargument cererii avocaţilor.

Decizia finală va fi luată săptămîna viitoare de Tribunalul Constanţa.

VIDEO!!! ZI NEBUNA PENTRU ROMANI LA ARABI!! KESERU, GOL IMPOTRIVA LUI BOLONI, SZUKALA GOLUL CARE L-A SALVAT PE PITURCA!!! VEZI REUSITELE!!!

GIGI BECALI LIBER. UPDATE 13:15 / Avocatul lui Gigi Becali a oferit detalii despre ceea ce s-a întîmplat la Judecătoria Medgidia în timpul şedinţei al cărei subiect a fost eliberarea latifundiarului din Pipera. “Soluţia este absolut justificată şi nu sînt motive pentru a fi contestată. A executat două treimi din pedeapsă, toate condiţiile sînt îndeplinite şi repet, nu sînt motive pentru a contesta asta. Astăzi a afirmat că urmează să îşi facă operaţie la coloană în Germania. El a acoperit prejudiciul, a participat la toate activităţile din închisoare şi a fost recompensat de 11 ori, asta se întîmplă foarte rar.  Comisia nu şi-a exprimat un punct de vedere, doar au înaintat actele pentru eliberarea sa”, a spus avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, pentru RomaniaTV.

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI LIBER. Şi Dumitru Dragomir comentat în legătură cu eliberarea lui Gigi Becali. “Acolo contează comportamentul lui pe toată perioada cînd a fost închis, el a scris cărţi, a fost umil. Eu cred că o să se retragă din viaţa publică, aşa este cel mai frumos, nu te mai deranjează nimeni, ai prieteni mai mulţi şi nu mai stai sub presiune. Am mare încredere că o să iasă un alt om de acolo, a suferit prea mult şi toate astea fără motiv”, a spus Dumitru Dragomir pentru aceeaşi sursă.

GIGI BECALI LIBER. UPDATE 12:10 / Informaţia FANATIK.RO, oferită în exclusivitate, a fost confirmată! Gigi Becali va fi eliberat! Judecătoria Medgidia a decis eliberarea patronului stelist! Dacă procurorii nu vor face recurs, Becali va putea ajunge acasă în cursul săptămînii viitoare!

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI LIBER. UPDATE 6.03.2015 / 10:05 / Şedinta s-a încheiat, iar Gigi Becali aştepată să vadă dacă va fi eliberat.

E OFICIAL!!! ANUNTUL BOMBA AL GUVERNULUI CU PRIVIRE LA ARMATA OBLIGATORIE!!! AI PANA IN 35 DE ANI??? TE PRIVESTE!!!

GIGI BECALI LIBER. ProTV anunţă că în această dimineaă şedinţa a fost plină de momente destinse, dacă nu chiar vesele! După ce a declarat că în libertate intenţionează să se retragă din viaţa publică pentru a se dedica şi mai mult celor sfinte, Gigi Becali a avut surpriza ca judecătorul să-l întrebate ce planuri are cu Steaua!

CE TRAGEDIE!!! DOLIU LA VATICAN!!! A MURIT TÎRZIU ÎN NOAPTE!!! PAPA E ÎN LACRIMI!!!

GIGI BECALI LIBER. “O să văd, dacă îmi aduce profit, o păstrez. Dacă nu îmi aduce, o s-o vînd”, a spus patronul Stelei. “Daca renunţaţi la Steaua, nu vreţi să investiţi în handbal, la HCM Constanta?”, l-a provocat judecătorul. “Ba da, aveţi promisiunea mea că o să investesc la HCM, numai să mă văd odată liber”, a răspuns cu umor Becali.

**********************************************************************************************************************************

GIGI BECALI LIBER. Prima lovitură oferită de Gigi Becali!  FANATIK.RO a informat la zi paşii pe care patronul Stelei îi va face în vederea obţinerii eliberării condiţionate, iar primul demers a fost trecut cu succes de către omul de afaceri machedon. “Sînt şanse ca vineri presa să vuiască despre faptul că instanţa i-a oferit lui Gigi Becali libertatea aşteptată”, au precizat sursele FANATIK.RO.

GIGI BECALI LIBER.  În cursul zilei de miercuri, patronul Stelei s-a prezentat în faţa Comisiei Naţionale pentru eliberare condiţionată, iar la finalul şedinţei în care a fost analizat dosarul lui Becali, acesta a fost informat că întruneşte toate condiţiile pentru a fi liber! “Gigi Becali are speranţe mari că vineri, după ce o să se prezinte în faţa completului de judecată de la Judecătoria Medgidia, va fi declarat liber de către instanţă. Astfel, dacă procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasă la începutul săptămînii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv şi poate merge acasă, dar şansele sînt mici”, au precizat apropiaţii lui Gigi.

Interogare de şase ore!

GIGI BECALI. Ziua de miercuri a fost una plină de emoţii pentru patronul celei mai titrate formaţii din fotbalul românesc pînă la litigiul cu CSA. Patronul Stelei a fost învoit de la muncă pentru a se prezenta în faţa Comisiei, durata întregului proces fiind de aproximativ şase ore! “La finalul şedinţei, ne-a spus că pur şi simplu a explodat de bucurie! Le-a mulţumit celor din Comisie şi le-a transmis să îi binecuvînteze Dumnezeu”, au punctat sursele autorizate FANATIK.RO din anturajul lui Becali. Omul de afaceri le-a prezentat membrilor cărţile scrise, precum şi acte doveditoare că a muncit la Academia lui Hagi şi recomandările primite atît din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă, precum şi cea din partea lui Gheorghe Hagi.

Becali şi calendarul

GIGI BECALI. Chiar dacă Becali se teme de un deznodămînt ca în cazul lui George Copos, care a rămas în continuare închis în ciuda raportului favorabil făcut de Comisia pentru eliberare condiţionată, sursele juridice afirmă că cele două cazuri sînt construite total diferite. “Fostul patron al Rapidului a greşit cînd a sperat că o să fie liber! Nu şi-a calculat corect zilele de muncă, dar nici impactul pe care cartea scrisă o are în faţa Justiţiei. Gigi a avut un calendar la el în care şi-a calculat zilele libere, în fiecare zi mai nota ceva pe el”, este încheierea făcută de sursele FANATIK.RO. Dacă vineri, la Judecătoria Medgidia, Becali va fi declarat liber, iar procurorii vor considera că nu au motive întemeiate să facă recurs, patronul Stelei va fi acasă luni dimineaţă!

DRĂGHIA, dat afară de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, scene de sex filmate cu CASNICA!

Vine CHEFul! Un alt fel de show gastronomic la PRO TV

Va ninge abundent în aproape toată ţara!

VIDEO / Imagini BOMBĂ! Vezi cum fura românul LĂCĂTUŞ din cazinou!

ADVERTISEMENT