Sport

Gigi Becali, ieşire necontrolată când a auzit de grupa naţionalei României: “Edi, câştigă două meciuri şi apoi poţi să faci filozofie la televizor!”

Gigi Becali a avut o reacţie ciudată când a fost întrebat de şansele României la Euro 2024. Patronul FCSB i-a transmis lui Edi Iordănescu să nu mai facă filozofie la tv.
10.10.2022 | 12:42
Gigi Becali iesire necontrolata cand a auzit de grupa nationalei Romaniei Edi castiga doua meciuri si apoi poti sa faci filozofie la televizor
Gigi Becali, ieşire necontrolată când a auzit de grupa naţionalei României: "Edi, câştigă două meciuri şi apoi poţi să faci filozofie la televizor!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România şi-a aflat adversarele din preliminariile pentru Euro 2024. “Tricolorii” joacă pentru unul dintre primele două locuri ale grupei cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, tragerea la sorţi fiind una bună pentru noi.

Gigi Becali, ieşire necontrolată când a auzit de grupa naţionalei României: “Nu pot accepta să luăm bătaie”

Gigi Becali a comentat în stilu-i caracteristic şansele de calificare ale României spunând că o să îl intereseze echipa naţională în momentul în care va putea lega două victorii consecutive, care să ne dea speranţe:

ADVERTISEMENT

“Dacă vom câştiga două meciuri în preliminarii, mă interesează. Dar mie nu îmi place ceva ce ia bătaie mereu. Eu de mic copil nu eram învăţat să iau bătaie. Nu pot accepta să luăm bătaie. Eu mereu voiam să fiu primul.

Dacă eram cu Steaua pe locul 5, 7, 12, eu nu mai făceam fotbal. Dacă batem pe Andorra şi Belarus, să mă întrebaţi şi de echipa naţională. O să vorbesc cu dragoste despre asta. Dar nu bătăi, bătăi, bătăi”, a spus Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

“Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după aia”

Latifundiarul a explodat în momentul în care a venit vorba de selecţionerul Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la FCSB a plecat după o ceartă cu patronul, iar Gigi Becali a avut o ieşire necontrolată la adresa selecţionerului:

“Eu nu am nimic cu Edi Iordănescu. Ce am zis şi ce n-am zis. Familiile noastre sunt apropiate. Îl iubesc. Dar nu poţi să faci filozofie, Edi! Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după aia”, a fost reacţia aprinsă a lui Becali.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, antrenor trei luni la FCSB! S-a despărţit după divergenţele cu patronul

Edi Iordănescu a fost antrenor la FCSB între august şi noiembrie 2021. El a plecat din cauza divergenţelor pe care le-a avut cu Gigi Becali, rezultatele echipei fiind excelente în scurtul mandat al lui Iordănescu jr.

La începutul anului 2022, Edi Iordănescu a fost numit selecţioner al României. Obiectivul este calificarea la Euro 2024, iar locul doi în grupa preliminară este un obiectiv realizabil, având în vedere că doar România şi Elveţia au mai participat la un turneu final european din această grupă.

ADVERTISEMENT

Preliminariile pentru Euro 2024 vor începe în luna martie. “Tricolorii” debutează în Andorra, iar apoi vor juca împotriva celor din Belarus, pe teren propriu. Finalul de campanie va fi incendiar: deplasare în Israel şi ultimul meci, pe teren propriu, cu Elveţia.

  • 2016 este ultimul an în care România a fost la turneul final
  • 3 luni a antrenat Edi Iordănescu la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT