Sport

Arnold Garita a semnat în Arabia Saudită, așa cum Fanatik a anunțat în premieră. Update Exclusiv

Arnold Garita a refuzat oferta FCSB și a semnat cu divizioanara secundă saudită Al-Faisaly, informație prezentată în exclusivitate de Fanatik.
10.07.2023 | 12:18
Arnold Garita a semnat in Arabia Saudita asa cum Fanatik a anuntat in premiera Update Exclusiv
Arnaold Garita a semnat cu Al-Faisaly din liga secundă a Arabiei Saudite. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
10-07-2023
09:21

Arnold Garita a semnat cu Al-Faisaly din liga secundă a Arabiei Saudite

Liber de contract după retrogradarea lui FC Argeș în Liga 2, atacantul francezo-camerunez Arnold Garita a refuzat propunerea FCSB și a preferat să-și continue cariera în Arabia Saudită, la divizionara secundă Al-Faisaly.

Oferta arabilor a fost mult mai bună decât cea a lui Gigi Becali și v-a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK în urmă cu mai bine de trei săptămâni. Garita a semnat un contract pe doi cu Al-Faisaly și a fost deja prezentat oficial. Obiectivul este promovarea în prima ligă, caz în care va încasa un bonus consistent pe lângă salariul generos, de 30.000 de euro lunar, pe care i-l plătesc saudiții.

Arnold Garita este una dintre ţintele lui Gigi Becali în această vară. Atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani a retrogradat cu FC Argeş şi a plecat din postura de jucător liber de contract de la piteşteni.

Arnold Garita, ofertă de 30.000 de euro pe lună!

FCSB i-a pregătit contractul lui Garita, dar mutarea s-a complicat. FANATIK a aflat că atacantul a primit o ofertă financiară importantă din liga a doua din Arabia Saudită, un salariu de 30.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

O ofertă superioară celei pregătite de Gigi Becali. Dar, deocamdată camerunezul nu a semnat cu nicio echipă şi o mutarea la FCSB nu este complet ieşită din ecuaţie deocamdată, dar Garita ar putea lua drumul Golfului.

Garita, despre negocierile cu FCSB: “Nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie”

Atacantul camerunez a declarat în urmă cu câteva zile că este din ce în ce mai departe de un transfer la FCSB şi se va întoarce în România doar dacă se va schimba situaţia în ceea ce priveşte negocierile pentru transfer:

ADVERTISEMENT

“Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au ‘adoptat’ chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş. Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

ADVERTISEMENT

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul”, a spus Garita pentru as.ro.

Garita a marcat 14 goluri pentru FC Argeş!

Arnold Garita a fost luat de FC Argeş în vara anului trecut de la Bourg-en-Bresse. Atacantul camerunez a marcat 14 goluri în 40 de meciuri pentru piteşteni, care au retrogradat în liga a doua, după barajul pierdut cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că vrea neapărat să mai ia cel puţin un atacant, iar în condiţiile în care Andrea Compagno va părăsi echipa, o să transfere doi jucători în ofensivă. Alex Băluţă este primul jucător transferat de FCSB în acest mercato.

  • 27 de ani are Arnold Garita
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a camerunezului
ADVERTISEMENT