Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, întâlnire decisivă cu Răzvan Burleanu, președintele FRF: „Mă duc eu și îl învăț să conducă!”. Video

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, vrea neapărat să se întâlnească cu președintele FRF. Îl bagă în ședință pe Răzvan Burleanu
02.05.2023 | 16:08
Gigi Becali intalnire decisiva cu Razvan Burleanu presedintele FRF Ma duc eu si il invat sa conduca Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost nemulțumit de arbitraj și derby-ul cu Universitatea Craiova și acuză penalty-ul dictat împotriva echipei sale. Patronul FCSB va avea o întâlnire cu Răzvan Burleanu și cere arbitri străini.

Gigi Becali, mesaj pentru Răzvan Burleanu: „O să vin să vorbesc cu el”

Președintele FRF a făcut acuzații grave la adresa lui Gigi Becali, însă patronul FCSB se jură că nu a făcut lucruri necurate: „I-am răspuns. Blat n-am făcut în viața mea! Dacă voiam, făceam un blat cu Iași și eram campioni. Aveam nevoie de un egal, atât. Dacă făceam blaturi luam Buzăul! Era a mea. Le ziceam: Da-ți-vă la la o parte! Și a dat Bunică gol. 

ADVERTISEMENT

Nu am făcut! Am fost omul dreptății! Nu mi-au convenit niciodată mizeriile și nedreptatea. Păi ce, nu era a mea?! Nu erau toți jucătorii mei acolo la Buzău?! Nu, mă! Să joace corect, că așa e dreptatea!

VIDEO MAI JOS: 

Și uite că Dumnezeu mi-a ajutat. Sunt aproape să fiu campion și alții nu există deloc sau se chinuie! Și dacă intră în play-off? E greu în play-off cu Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

Becali a dezvăluit că directorul tehnic al FRF a intermediat o discuție între el și Răzvan Burleanu: „M-a sunat Stoichiță aseară. Că domnul președinte, că nu știu… Zic: Uite care e treaba. Eu o să vin să vorbesc cu el, numai că de fotbal nu mai vorbesc. De ce? Eu o să-i vorbesc lui despre ce înseamnă bărbația. Că e tânăr, e ca și copilul meu”.

Gigi Becali amenință: „Eu chiar dacă mă retrag, o să fac manifestații împotriva lui și petiții la toate instituțiile statului!”

Gigi Becali consideră că Răzvan Burleanu are interese personale la Kyros Vassaras: „Ca părinte îi dau un sfat: ‘Bă, apără-ți țara ta cu demnitate!’. Și o să-i spun că aicea nu mai e vorba de ce avantaje îți face nașul lui Vassaras, care e secretar general la UEFA. Aici nu e vorba de cariera ta sau a mea. E vorba de demnitatea unui neam!”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri amenință însă că nu se va lăsa nici dacă se va retrage din fotbal și îi va contesta în continuare pe Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras: „Adică dacă vine un om să calce în picioare demnitatea unui neam, trebuie să ne ridicăm asupra lui. Eu o să fac asta! Eu chiar dacă mă retrag, o să fac manifestații împotriva lui și petiții la toate instituțiile statului. 

Nu poate să vină un singur om să batjocorească o întreagă națiune! Asta vreau să-i spun. Și că orice funcție și putere pe care o ai, dacă nu este urmată de dragoste, degeaba o ai! Dacă o ții cu forța și cu tiranii, cu tot felul de șmecherii, aia nu este putere”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, lecții de conducere pentru președintele FRF: „Putere e când ridică toată lumea mâna cu dragoste”

Becali a mai avut un mesaj subtil pentru președintele FRF: „Putere este când te iubesc oamenii și te acceptă acolo în fruntea lor să conduci ceva. Puterea e la mine! Dar nici n-am nevoie de ea. Aia e putere, când ridică toată lumea mâna cu dragoste, când toată lumea te salută, când ții o conducere cu dragostea omului. 

Asta vreau să-i spun. De fotbal ce să vorbesc? Eu nu sunt un om dujmănos. Lasă că vin eu la el. Sunt ca tatăl tău, dar vin eu, na! Am fost o dată, mă mai duc încă o dată! N-am orgolii, n-am chestii de genul ăsta. 

Dacă de exemplu îl dă afară pe Vassaras, atunci mai discutăm de fotbal! Și îl învăț cum trebuie să conducă. Pentru că el e tânăr, nu trebuie să-i fie rușine. El nu e om rău, dar dacă ai în jurul tău 7-8 oameni care te învață la rău, apăi rău faci! 

„Are o mentalitate d-asta mondialistă! Lasă-i pe ei cu toate mizeriile și prostiile Occidentului!”

În final, Becali a ținut să îi mai transmită ceva lui Răzvan Burleanu: „El e băiat deștept, numai că trebuie să înțeleagă niște noțiuni de a conduce o instituție. El crede că el e conducător. Nu e! E băiat bun, atât. Are o mentalitate d-asta mondialistă. Vezi Doamne cu vrăjeală… Nu, tată! N-ai nevoie de vrăjeală mondialistă! Corporatistă, de-asta. 

Dacă ești în România, trebuie să conduci o instituție după principiile neamului tău și ale țării tale! Adică simplu, vorbind, nu ca el! Lasă-i pe ei! Treaba lor ce fac ei cu mizeriile lor și cu toate prostiile lor, cu Occidentul lor!”. 

 FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT