Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali vrea arbitri străini pentru finalul din play-off: “Ești stăpânul fotbalului, mă? Unde e henț?”. Istvan Kovacs și Kyros Vassaras luați la țintă. Video

Gigi Becali a avut o adevărată tiradă la adresa lui Kyros Vassaras şi a anunţat că vrea arbitrii străini cu CFR Cluj şi Farul. De furia patronului nu a scăpat nici Istvan Kovacs.
02.05.2023 | 13:20
Gigi Becali vrea arbitri straini pentru finalul din playoff Esti stapanul fotbalului ma Unde e hent Istvan Kovacs si Kyros Vassaras luati la tinta Video
Gigi Becali vrea arbitri străini pentru finalul din play-off Ești stăpânul fotbalului, mă Unde e henț. Istvan Kovacs și Kyros Vassaras luați la țintă. Video
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Universitatea Craiova şi a revenit în lupta pentru titlu. Gigi Becali s-a declarat din nou foarte nemulţumit de arbitraj şi l-a pus la zid pe Istvan Kovacs pentru penalty-ul acordat la presupusul henţ al lui Cristea.

Gigi Becali vrea arbitri străini pentru finalul din play-off: “Ești stăpânul fotbalului, mă? Unde e henț?”

Patronul celor de la FCSB a pornit o adevărată tiradă la adresa lui Kyros Vassaras şi a spus că vrea arbitrii străini pentru meciurile care au mai rămas de disputat în play-off:

ADVERTISEMENT

“Vezi cum face Dumnezeu dreptatea? Dă 11 metri gratuit, aiurea. Spune-mi unde este penalty? Dă zoom pe mâna stângă, nici măcar nu se vede că loveşte mâna. 

Să mă întâlnesc eu cu Istvan Kovacs, arată-mi unde e henţul, să văd atingerea de mână. De ce a ratat penalty? A făcut Dumnezeu dreptate. Ivan nu este vinovat, îngerii i-au ridicat mingea ca să dea greşit.

ADVERTISEMENT

“Rămâneţi voi cu Vassaras şi să vă spălaţi pe cap cu el”

Asta nu se poate. I-am spus lui Meme Stoica, să facă cererea pentru arbitrii străini şi cu CFR Cluj şi cu Farul. Rămâneţi voi cu Vassaras şi să vă spălaţi pe cap cu Vasssaras.

El e stăpânul fotbalului? Dacă noi vrem arbitrii străini, care e problema ta? Fac manifestaţie. Fac cerere la Parlament şi Guvern. Vine un străin şi îşi bate joc de noi. Este chestiune de o naţiune aici. 

ADVERTISEMENT

Aici nu este vorba de fotbal, ci de demnitatea unei naţiuni. Că suntem de trei ori mai mulţi decât grecii. Vine unul din Grecia şi ne batjocoreşte? Asta nu se poate. Nu o las aşa, chiar dacă ies din fotbal. 

VEZI VIDEO: 

“Suntem ultimele zdrenţe ale globului? Nici în Africa nu se poate aşa ceva”

Nu vine un străin şi ne batjocoreşte în halul ăsta, cum a făcut el. O să fac cerere la Parlament, la Guvern, peste tot. Scriu acolo să se ia atitudine în Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

Suntem ultimele zdrenţe ale globului? Nici în Africa nu se poate aşa ceva. Ceea ce face el este o batjocură a unei naţiuni”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial! 

ADVERTISEMENT