Sport

Gigi Becali, ironic după cartonașul roșu încasat de Crețu: “Extraordinar a jucat!”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Vali Crețu după ce acesta și-a lăsat echipa în 10 oameni în duelul cu FCU Craiova. FCSB s-a impus cu 2-1 în ciuda eliminării.
13.11.2023 | 10:15
Gigi Becali ironic dupa cartonasul rosu incasat de Cretu Extraordinar a jucat
Vali Cretu a fost ironizat de catre Gigi Becali. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut o victorie la limită în fața celor de la FCU Craiova. Echipa lui Gigi Becali s-a impus cu 2-1 într-un duel ce a contat pentru etapa a 16-a Superligii. FCSB a intrat cu un avantaj de 2-0 la pauză și a cedat inițiativa în partea secundă a jocului. Oltenii au reușit să reducă din diferență, dar nu au mai putut reveni în joc.

Crețu a ajuns în vizorul lui Gigi Becali

“Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar! Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben.

ADVERTISEMENT

Nu, domne, că are experienţă. Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă. Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a declarat Gigi Becali în urma cartonașului roșu încasat de Crețu în duelul cu FCU Craiova.

Vali Crețu a fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut. Fundașul dreapta a avut o intrare necontrolată în repriza secundă, atunci când a intrat cu talpa direct pe tibia lui Yassine Bahassa. Arbitrul nu a stat pe gânduri și i-a acordat lui Crețu cartonașul roșu. La polul opus este Florinel Coman. Vedeta FCSB-ului a înscris un gol superb și a fost declarat omul meciului. Golul doi al echipei lui Becali a fost marcat de către Olaru, din penalty.

ADVERTISEMENT

FCSB a rămas în 10 din minutul 57

Fundașul celor de la FCSB a primit roșu direct. Acesta mai avea un galben încasat în prima repriză, în minutul 44. Gigi Becali, alături de staff-ul echipei, au vrut să îl scoată din teren pe Crețu la pauză, însă s-au bazat pe experiența acestuia. Crețu are 34 de ani și joacă la FCSB din sezonul 2019-2020.

Valentin Crețu nu este pentru prima oară în vizorul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a vrut să renunțe la serviciile sale, însă s-a răzgândit în ultimul moment datorită prestațiilor din teren a fundașului dreapta. În plus, fără Crețu, FCSB riscă să rămână descoperită pe acel post.

ADVERTISEMENT

În ciuda eliminării lui Crețu, FCSB a avut parte de o etapă de vis. Echipa lui Gigi Becali s-a impus cu 2-1 în fața oltenilor și a ajuns la 34 de puncte în clasament, la 3 lungimi distanță de rivalii de la CFR. Clujenii au pierdut puncte pentru al doilea meci consecutiv al acestui sezon.

Formația lui Mandorlini a scos doar o remiză în deplasarea de la Poli Iași, scor 3-3. Rezultatul nu este unul întâmplător. Moldovenii nu au mai pierdut de 5 partide și au urcat până pe locul 10 în clasament. Remiza CFR-ului vine după înfrângerea suferită în etapa precedentă în fața lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Nici Rapid nu a reușit să țină pasul cu FCSB în această etapă. Echipa lui Bergodi a scos doar o remiză în duelul cu Sepsi. 0-0 a fost scorul la capătul unui meci care a distanțat-o pe Rapid la 4 puncte de FCSB și la 1 de CFR Cluj. Pe locul 4 se află Universitatea Craiova cu 26 de puncte.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB