Sport

Gigi Becali, ironizat de FRF: „Ce competiție e asta, Olimpiada?”

FRF îi dă replica lui Gigi Becali înaintea Jocurilor Olimpice din această vară. Patronul roș-albaștrilor vrea să lase doar doi jucători să facă deplasarea la Tokyo.
10.06.2021 | 13:46
Gigi Becali ironizat de FRF Ce competitie e asta Olimpiada
ADVERTISEMENT

Disputa pe tema jucătorilor cărora cluburile le vor permite să participe alături de selecționata U23 a României la Jocurile Olimpice din această vară e încă departe de a se fi încheiat. FRF vine cu o reacție dură la decizia lui Gigi Becali de a ceda doar doi fotbaliști din lotul FCSB-ului: Ovidiu Perianu și Dragoș Nedelcu.

Ce competiție e asta, Olimpiada?! E cea mai importantă din lume, pe lângă Mondialul de fotbal. E competiția urmărită de toată planeta”, îi transmite directorul tehnic Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Jocurile Olimpice, la care tricolorii și-au asigurat prezența datorită rezultatelor obținute în 2019, când au ajuns, sub comanda lui Mirel Rădoi, până în semifinalele Campionatului European U21, sunt programate între 21 iulie și 7 august, în Japonia, la Tokyo.

Mihai Stoichiță îi dă replica lui Gigi Becali înaintea Jocurilor Olimpice

Dică este asistentul și colaboratorul lui Mirel Rădoi, e unul care a fost la FCSB și s-a bătut până în penultima etapă pentru locul unu, ceea ce nu e puțin. Sunt oameni cu experiență în fotbal, au demonstrat că pot face lucruri importante.

ADVERTISEMENT

Se vede în jocul echipei olimpice că e bine pregătită și roadele muncii încep să apară. Sunt optimist și sunt împotriva celor care spun ”ce competiție e asta, Olimpiada?”

E cea mai importantă din lume, pe lângă Mondialul de fotbal. E competiția urmărită de toată planeta și se produce o imensă imagine țării care reușește să câștige o medalie”, a declarat Mihai Stoichiță pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Doar doi jucători de la FCSB pot merge la Tokyo

Dacă jucătorii incluși în lotul lărgit s-au arătat nerăbdători să lupte pentru medalie alături de naționala U23 a României, Mirel Rădoi va trebui să negocieze „la sânge” cu echipele de club, având în vedere că le pot interzice să meargă la loturile naţionale.

Cel mai vehement din acest punct de vedere rămâne chiar patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Potrivit spuselor sale, doar doi fotbaliști ai vicecampioanei – Ovidiu Perianu și Dragoș Nedelcu – vor putea lua parte la turneul olimpic.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu, poate a venit o scrisoare la club de la federaţie, dar eu nu stau să o citesc. I-am spus lui Mirel că îl iubesc, e finul meu, dar nu pot să îi dau decât pe Perianu şi Nedelcu.

Noi jucăm calificări de zece milioane în Conference League. Ce facem? Nu mai luăm banii că ne plimbăm la Jocurile Olimpice? Eu am încercat să negociez cu el că e finul meu.

Burleanu trebuie să înţeleagă că în toată lumea oamenii care au avut idei tiranice au căzut. Şi au căzut rău. Şi nu poate el să stăpânească prin cei mulţi şi săraci pe ăia bogaţi şi puternici. Sper să înţeleagă şi să nu mai facă abuzuri”, a explicat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT