Sport

Gigi Becali vrea să facă stadion pentru FCSB: “Fac unul de 40-50 de milioane!”

Dumitru Dragomir a detonat bomba la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul șef LFP a dezvăluit că Gigi Becali vrea să își construiască propriul stadion! Patronul FCSB confirmă
19.07.2023 | 17:52
Gigi Becali vrea sa faca stadion pentru FCSB Fac unul de 4050 de milioane
Gigi Becali vrea să facă stadion pentru FCSB: “Fac unul de 40-50 de milioane!”
ADVERTISEMENT
19-07-2023
14:55

Gigi Becali confirmă dezvăluirile lui Mitică Dragomir: "Îmi fac stadion de 40-50 de milioane!"

Gigi Becali a declarat că are în plan să construiască un stadion pentru FCSB, însă condiţia este să câştige bani din fotbal. Planul, dezvăluit la MAX Profeţiile lui Mitică de fostul preşedinte al Ligii, este FCSB să aibă o arenă ultra-modernă proprie: 

“Eu am în plan să construiesc un stadion. Până la urmă o să trebuiască să o fac. Nu luam în calcul, dar dacă vezi lucrurile astea iau în calcul și asta. Stadionul îl construiesc dacă câștig bani, adică dacă sunt calificări, vânzare de jucători. Nu dau banii de la mine că nu fac un stadion de 5 milioane, fac un stadion de 40-50 de milioane, dacă fac”, a spus Becali la Digisport. 
 

Dumitru Dragomir a făcut show la prima ediție de MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ din acest sezon. Fostul șef LPF a analizat prima etapă din noul sezon și a oferit o exclusivitate de senzație despre Gigi Becali și FCSB.

Gigi Becali vrea să construiască stadion pentru FCSB! Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

Gigi Becali vrea să o scape de pribegie pe FCSB, care are probleme în a jucat pe un stadion atunci când Arena Națională este ocupată pentru desfășurarea unui eveniment extra-fotbal. Dumitru Dragomir a dezvăluit în dialogul cu Horia Ivanovici că latifundiarul din Pipera plănuiește să-i facă FCSB-ului stadion propriu.

ADVERTISEMENT

„Are așa ceva în plan. Îți dau în premieră asta. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. Ai fost să o vezi? E la nivel de Real Madrid. Peste Barcelona!

El acolo are un pământ în față, chiar la stradă și acolo vrea să facă, nu știu dacă are banii necesari, a primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat că vrea să își facă stadion.

ADVERTISEMENT

De 20-25 de mii de euro. A păstrat pământul ăla pentru așa ceva. Mie mi-a spus că își face stadion. Acum un an de zile. Fac un stadion aici, bag toți banii în asta, dar mai întâi să fac niște biserici”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

„Nu dai voie celei mai populare echipe să joace acolo?”

FCSB încearcă să joace pentru prima dată pe Ghencea în ultimii opt ani de zile. Gigi Becali negociază cu CSA Steaua pentru ca derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30, să se dispute pe arena „militarilor”. Șansele ca acest lucru să se întâmple au scăzut însă covârșitor.

ADVERTISEMENT

„Să fie stadion și să stea gol? Să nu dai voie celei mai populare echipe din țară să joace acolo? Înseamnă că politicul nu mai are forță deloc, nu mai are forță ministrul, prim-ministrul nu mai are nicio forță”, a adăugat Dragomir.

MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ este emisiunea pe care Horia Ivanovici o realizează, faţă în faţă cu Dumitru Dragomir, începând cu data de 28 octombrie 2022 în fiecare luni, de la ora 13:00.

ADVERTISEMENT

Poţi vedea LIVE emisiunea MAX Profeţiile lui Mitică NUMAI pe www.fanatik.ro

MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, in fiecare luni, de la ora 13:00, din nou, în noul sezon, începând cu 17 iulie 2023.

Emisiunea va rula, apoi, ÎN PREMIERĂ:

Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:00, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Gigi Becali își face stadion: “20-25 de mii de locuri!”

ADVERTISEMENT