Sport

Gigi Becali își freacă mâinile: “O să fie o mare afacere”. Jucătorul pe care l-a ridicat în slăvi. Video exclusiv

Gigi Becali a fost uimit de prestația lui Ștefan Târnovanu la Sepsi - FCSB 1-2 și l-a lăudat într-o conferință pe care a susținut-o la palatul din Aleea Alexandru.
05.04.2023 | 08:59
Gigi Becali isi freaca mainile O sa fie o mare afacere Jucatorul pe care la ridicat in slavi Video exclusiv
Gigi Becali a fost încântat de prestația lui Ștefan Târnovanu în Sepsi - FCSB 1-2
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, și s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Farul. Gazdele reușiseră se deschidă scorul repede, dar FCSB a răspuns prin Compagno și Coman, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 19. În ciuda unor ocazii care au mai fost ratate de ambele părți.

Gigi Becali, impresionat de Ștefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 1-2: “E păianjen, nu poți să îi dai gol!”

Într-o conferință de presă susținută la palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali l-a lăudat pe Ștefan Târnovanu pentru prestația excelentă de la Sfântu Gheorghe. Patronul FCSB a fost în special impresionat de o intevenție la o minge care a venit pe joc, la care Târnovanu a reacționat rapid. Becali e convins că va face o afacere cu Târnovanu.

ADVERTISEMENT

“Cel mai bun de aseară a fost Târnovanu. Cât e de înalt, are 2 metri, bă parcă e păianjen. Nu am văzut în viața mea așa ceva. Ăla când s-a întins acolo la bară, ăla trebuia să fie gol. Adică a mai scos și altele așa, de sus. Bă, dar aia la bară acolo cât e de înalt.

Este păianjen, nu poți să îi dai gol. Nu ai cum să îi dai gol lui Târnovanu. S-ar putea să fie o mare afacere, o să vedem. Voi să știți un lucru, e greu să poți să faci fotbal în România. Acum dimineață m-au sunat iar, domne iar mai trebuie un milion să finanțăm echipa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea să mai piardă bani în fotbal și la FCSB: “Nu mă mai interesează publicitate, imagine. Slavă deșartă”

Lumea trebuie să înțeleagă un lucru. Pentru ce un om să-i dea pe banii lui și să îi piardă. Că oricum eu nu mai am nevoie, nu mă mai interesează publicitate, imagine. Slavă deșartă. Pentru ce să dau banii? În Anglia oamenii câștigă bani”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă. VIDEO

Ștefan Târnovanu are 22 de ani, iar în luna noiembrie a debutat pentru naționala României în amicalul câștigat în fața Moldovei, scor 5-0. Cota portarului de la FCSB, care a fost adus în 2020 de la Poli Iași, este în continuă creștere. Acesta este evaluat în prezent de Transfermarkt.de la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu a devenit titular la FCSB la finalul sezonului trecut, după o gafă comisă de Andrei Vlad la o înfrângere cu FC Argeș în play-off. În acest sezon de SuperLiga, Ștefan Târnovanu a lipsit în doar 3 dintre cele 32 de meciuri disputate de FCSB. De asemenea, Târnovanu a fost titular în preliminariile și grupele Conference League.

FCSB, marea câștigătoare din runda 2 de play-out. S-a apropiat la doar trei puncte de liderul Farul și la unul de CFR Cluj

FCSB este marea câștigătoare după runda a doua din play-off, după ce a învins pe Sepsi, scor 2-1. Astfel, formația pregătită de Elias Charalambous s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul și la doar unul de campioana CFR Cluj. 33 față de 36, respectiv 34. Universitatea Craiova este pe 4 cu 29 de puncte, iar Rapid are 28.

ADVERTISEMENT

În runda următoare, FCSB va disputa un derby extrem de important în lupta pentru titlu, duminică, pe terenul celor de la CFR Cluj. Rapid are meci pe terenul lui Sepsi, luni, și are ocazia să se apropie în clasament. Iar Farul va juca pe propriul teren împotriva Universității Craiova, partidă programată sâmbătă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „X2” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT