Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, lăudat de un fost campion al României pentru cum „antrenează” FCSB: „Echipa arată mult mai bine ca în anii trecuți!”. Video Exclusiv

Ioan Andone s-a declarat impresionat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de forma pe care o traversează FCSB. Îl laudă pe Gigi Becali pentru această situație.
19.02.2023 | 17:14
Gigi Becali laudat de un fost campion al Romaniei pentru cum antreneaza FCSB Echipa arata mult mai bine ca in anii trecuti Video Exclusiv
Ioan Andone, campion al României cu Dinamo, este impresionat de jocul arătat de FCSB în ultimele runde. Sursă foto: Colaj FANATIK / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a legat victorii cu CFR Cluj și FC Voluntari și a profitat de pașii greșiți făcuți de principalele rivale. Echipa lui Mihai Pintilii este pe locul 3 în SuperLiga și s-a apropiat la doar puncte de liderul Farul. Și la doar trei de campioana CFR Cluj, care a pierdut în ultimele două runde. Mai sunt cinci etape de disputat din sezonul regular.

Ioan Andone, impresionat de FCSB după victoriile pe care trupa condusă de Gigi Becali le-a obținut cu CFR Cluj și cu FC Voluntari

Schimbarea la față a FCSB din ultimele două jocuri vine și după harababura de la meciul cu Farul, când Gigi Becali a greșit total schimbările și echipa sa a pierdut după ce a încasat două goluri în prelungiri. De atunci, însă, lucrurile s-au mai liniștit la echipă, iar la ultimele două meciuri nu s-a mai văzut la fel de clar intervenția de la palat.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul Ioan Andone a fost și el impresionat de forma arătată de FCSB în ultimele jocuri și remarcă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI o forță superioară a echipei față de anii trecuți. Ando este convins că Gigi Becali nu va face schimbări hazardate atâta timp cât lucrurile merg bine și i-a lăudat și pe Mihai Pintilii, Thomas Neubert și Mihai Stoica.

“El nu îi antrenează, probabil face echipa și schimbările. E greu să fie anul FCSB, la ce joacă acum e în regulă. Să nu fie întâmplare. Văd că nimeni nu se grăbește, ei făceau schimbări proaste. Echipa și joacă bine, sincer. Pintilii, indiferent de scandalul care e, e un băiat care știe să mobilizeze.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone nu are cuvinte de laudă doar la adresa lui Gigi Becali: “Pintilii cu staff-ul, cu Neubert, cu Mihai Stoica, fac și ei lucrurile cum trebuie”

Și el cu staff-ul lui, cu Neubert, cu Mihai Stoica, fac lucrurile cum trebuie. S-au linișitit și ei, să nu se apuce iar să facă greșeli. Dacă lucrurile merg bine, Gigi nu le schimbă. FCSB e mult mai bine decât anii trecuți în începutul acesta de retur”, a declarat Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB a avut un meci de coșmar la partida cu Farul, când schimbările făcute de Gigi Becali au bulversat sistemul de joc și au dus la o înfrângere pe final. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Becali pregătise respectivele schimbări la scorul de 1-1 și nu a apucat să transmită staff-ului să nu le mai facă după ce FCSB a făcut 2-1. S-a terminat, în cele din urmă, 3-2 pentru Farul.

ADVERTISEMENT

FCSB are un meci foarte complicat în următoarea rundă, împotriva Universității Craiova. Oltenii au 44 de puncte, cu trei mai puține decât echipa lui Pintilii, dar speră și ei din nou la titlu. Mai ales după ce în runda precedentă au reușit să câștige în fața campioanei CFR Cluj, la Craiova, scor 2-0.

VEZI VIDEO MAI JOS

FCSB nu îl va avea la dispoziție pe Darius Olaru pentru meciul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă de SuperLiga. Va juca, în schimb, Malcom Edjouma

Mihai Pintilii nu îl va putea folosi pe Darius Olaru, care este suspendat după un cartonaș galben stupid încasat pe final de meci la Voluntari. Va fi în schimb pe teren Malcom Edjouma, eroul FCSB în ultimele două runde, marcatorul tuturor celor trei goluri marcate cu CFR și Voluntari. Acesta a scăpat în mod uimitor de eliminare, după o intrare horror la Igor Armaș.

ADVERTISEMENT

Urmărește Fanatik SuperLiga dacă vrei să afli toate exclusivitățile din fotbalul românesc. Emisiunea poate fi vizionată în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. E LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT