Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, lăudat de un oficial FRF după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „De data asta, schimbarea a fost bună”. Ce s-a întâmplat cu Florinel Coman. Video exclusiv

Gigi Becali a fost lăudat de un oficial al FRF după schimbările din FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă din play-off-ul SuperLigii.
21.03.2023 | 17:10
Gigi Becali laudat de un oficial FRF dupa FCSB  Universitatea Craiova 11 De data asta schimbarea a fost buna Ce sa intamplat cu Florinel Coman Video exclusiv
Gigi Becali a fost lăudat de către un oficial FRF după FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost lăudat după schimbările făcute de FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova, încheiat 1-1 pe Arena Națională în prima etapă din play-off-ul SuperLigii. Andrei Vochin, specialistul FANATIK SUPERLIGA, a precizat că înlocuirea lui Darius Olaru cu Andrei Cordea a adus un plus roș-albaștrilor în repriza secundă.

Gigi Becali a fost lăudat de Andrei Vochin după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „De data asta schimbarea de la pauză a fost bună”

Gigi Becali nu a fost mulțumit de remiza FCSB-ului cu Universitatea Craiova în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, iar patronul roș-albaștrilor a făcut modificări radicale în echipa de start. Totuși, vicecampioana României a schimbat inspirat la pauză când l-a introdus pe Andrei Cordea. Gigi Becali a declarat că fotbalistul în vârstă de 23 de ani va reveni în primul 11 la FCSB în banda dreaptă.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin l-a lăudat pe Gigi Becali și consideră că scoaterea lui Darius Olaru a fost o mutare inspriată. „FCSB a făcut o primă repriză slabă. Cred că de data asta schimbarea de la pauză a fost bună pentru că unul dintre punctele cheie pentru care FCSB a jucat slab în prima repriză a fost apatia lui Darius Olaru. Am înțeles că el a fost răcit, bolnav și s-a văzut în joc.

E o schimbare bună ceea ce s-a întâmplat. Din păcate pentru FCSB, Coman nu a putut să continue meciul. A jucat 60 și ceva de minute. Înțeleg că el a cerut schimbarea pentru că a simțit o durere”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Schimbarea lui Florinel Coman a stins elanul FCSB-ului în a doua repriză cu Universitatea Craiova: „Arăta că are forța să întoarcă meciul”

Condusă la pauză cu 0-1, FCSB a restabilit egalitatea în minutul 66 prin Malcom Edjouma care a fructificat o pasă de gol venită din partea stângă de la Radunovic. Andrei Vochin a precizat că odată cu ieșirea lui Florinel Coman și intrarea lui Miculescu elanul roș-albaștrilor s-a stins.

„De ce spun asta? În momentul în care echipa s-a reechilibrat, în momentul în care a intrat Cordea, care a făcut-o foarte bine, Coman era bine, se activase puțin și Octavian Popescu, iar în momentul acela o piesă a cedat, Coman.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile s-au mai linișit pentru Universitatea Craiova pentru că startul reprizei a doua arăta că FCSB are forța să întoarcă meciul”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Rezultatele din prima etapă a play-off-ului lasă lupta la titlu în aer

Farul a profitat de pașii greșiți făcuți de rivale și s-a distanțat la două puncte de principala urmăritoare CFR Cluj. Andrei Vochin consideră că echipa lui Gică Hagi nu este văzută favorită la titlu de către CFR Cluj și FCSB, deși jocul „marinarilor” arată solid.

ADVERTISEMENT

„Rezultatele până la urmă, în special rezultatul CFR-ului, lasă ambele echipe, atât FCSB, cât și Universitatea Craiova cu speranțe inclusiv la titlu, gândindu-se la diferența de puncte. Echipa care va câștiga campionatul trebuie să fie echipa care să aibă constanță în evoluții și în rezultate.

Farul câștigă, mai pune două puncte pentru CFR, dar observ că nici FCSB, nici CFR Cluj, nu o văd deocamdată pe Farul ca favorită la titlu. Îmi aduc aminte când această echipă a câștigat titlul adversarele se comportau la fel până nu au mai avut ce să-i facă.

Ori această liniște pe care o are Farul. Presa nu este foarte focusată pe ce se întâmplă acolo, suporterii nu pun presiunea care se pune la Craiova sau la FCSB. Această liniște poate crea victorii”, a încheiat analiza Andrei Vochin.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT