Sport

Cum alege Gigi Becali antrenorii la FCSB: „Îl pun pe ăla care răspunde primul!”. Cine a mai fost pe listă alături de Toni Petrea

Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut cunoscut că l-a numit antrenor pe Toni Petrea deoarece a răspuns primul la telefon, iar Ilie Poenaru nu putea antrena a treia echipă în acest sezon.
16.11.2021 | 12:13
Cum alege Gigi Becali antrenorii la FCSB Il pun pe ala care raspunde primul Cine a mai fost pe lista alaturi de Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al FCSB este Toni Petrea. Acesta a fost numit de Gigi Becali, tehnicianul semnând un contract de pe urma căruia va încasa 5.000 de euro pe lună. Pe lista patronului au mai fost Ilie Poenaru și încă un nume, pe care nu a dorit să-l facă public.

Gigi Becali nu l-a ales pe Ilie Poenaru, deoarece nu poate antrena trei echipe într-un sezon

Pe listă au fost 3 antrenori. A fost Ilie Poenaru, dar mi-a zis MM Stoica că nu poate să antreneze a treia echipă în acest sezon. A mai fost un antrenor căruia nu-i dau numele, ca să nu mai speculați voi.

ADVERTISEMENT

Și a mai fost Petrea. Am zis «Cine răspunde primul e antrenor». Ăla de care nu vă zic nu a răspuns. A răspuns Petrea și i-am zis dimineața că până la o anumită oră nu mai sun pe nimeni.

Gigi Becali îi va da liberate lui Petrea câteva meciuri

I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. L-am sunat și am spus «Uite salariul. Aveai 5.000 de euro și acum vei avea 10.000».

ADVERTISEMENT

Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai faci nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-i dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali la ProX.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul a fost chiar ironic, când i s-a spus că jucătorii au plâns în vestiar după plecarea lui Edi Iordănescu. „Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Cum să plângă jucătorii în vestiar? Jucătorii făceau glume, cum să plângă? Mă întrebau când îl aduc pe Alex Ferguson”, a spus Becali.

Da, așa e, au plâns. Am fost eu cu mopul și am șters lacrimile de pe jos din vestiar. Atât de mult au plâns, că se făcuseră băltoace de la lacrimile lor”, a continuat, ironic, patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea revine la FCSB după cinci luni

Toni Petrea este la al doilea mandat la FCSB. Prima dată, în iulie 2020, el a plecat din staff-ul condus de Laurențiu Reghecampf. Ulterior, la finalul sezonului trecut, când i s-a terminat contractul cu FCSB, el s-a despărțit de echipă de oarece nu a câștigat titlul.

Mi s-a propus prelungirea, dar cred că este momentul să mă opresc pentru că nu am reuşit să câştig acest campionat”, a declarat Toni Petrea în luna mai a anului trecut. Ulterior, el nu a mai preluat nicio echipă, dar a recunoscut că a purtat discuții cu mai multe formații din Liga I.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 în Liga I, cu 31 de puncte adunate după 15 etape. Pe primul loc se află campioana CFR Cluj, cu 39 de puncte.

(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,75 este cota pentru „Sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: