Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie, felicitări în direct pentru jucătorii FCSB. Ce detaliu a remarcat Viorel Moldovan

FCSB a caștigat matematic titlul de campioană în SuperLiga după ce a învins Farul Constanța, scor 2-1, în etapa cu numărul 7 a play-off-ului.
28.04.2024 | 00:04
Adrian Ilie felicitari in direct pentru jucatorii FCSB Ce detaliu a remarcat Viorel Moldovan
Adrian Ilie, felicitări în direct pentru jucătorii FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut toate cele trei puncte din partida cu Farul, după ce i-a învins pe constănțeni, scor 2-1. Elevii lui Elias Charalambous și-au adjudecat matematic titlul de campioană a SuperLigii după nouă ani de pauză.

Titlul obținut de FCSB, analizat la FANATIK SUPERLIGA

După fluierul final al înfruntării de pe Arena Națională, Horia Ivanovici i-a avut invitați în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA pe Adrian Ilie, Viorel Moldovan și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Cei trei au comentat evoluția formației roș-albastre din acest sezon și au ținut să îi felicite pe jucători pentru obținerea campionatului încă din etapa a 7-a a play-off-ului.

Adrian Ilie i-a felicitat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Ilie le-a transmis aprecierile sale elevilor lui Elias Charalambous, cei care au dominat acest sezon al SuperLigii, și a remarcat diferența mare de puncte față de principalele urmăritoare ale FCSB-ului din campionat.

ADVERTISEMENT

”Felicitări pentru campionat, pentru tot parcursul de până acum și nu doar pentru meciul de astăzi. Au dovedit că au fost numărul unu și termină pe locul unu, cu foarte mare avantaj față de restul echipelor”, a eclarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

Viorel Moldovan a remarcat un detaliu important

Viorel Moldovan a ținut să menționeze și de meritul pe care l-a avut Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al FCSB, în performanța din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Este meritul lor au fost echipa cea mai constantă. Merită scos în evidență aportul celor 2 antrenori, a lui Charalambous și a lui Pintilii care au reușit să ducă această echipă până la final.

Felicitări si lui Meme! Orice sacrificiu pentru a termina cu succes la finalul unui sezon greu, merită felicitat”, a declarat Viorel Moldovan, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: ”Nouă ani sunt extrem de mulți pentru FCSB”

Andrei Vochin a fost de părere că perioada de nouă ani în care FCSB nu a câștigat campionatul a fost una mult prea lungă pentru pretențiile clubului roș-alabstru

”Nouă ani sunt extrem de mulți pentru istoria acestui club. Până la urmă nouă ani înseamnă cea mai mare pauză din istoria acestei grupări luată în comun. Sunt nouă ani în care cred că cei care au condus destinele au învățat din greșeli, au învățat pe bani mulți și în sfârșit au reușit.

Cred că este seara lor. Azi trebuie să vorbim mai mult despre prezent și trecut, nu despre viitor, cel puțin în această seară. De mâine avem o grămadă de timp. Și-au încheiat campionatul, au timp de orice acum”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT