Sport

Gigi Becali, luat în colimator după ratarea titlului din cauza unui puști-minune de la FCSB: “Îl ține să îmbătrânească?”

Helmuth Duckadam arată cu degetul înspre Gigi Becali, arătând cu degetul înspre Eduard Radaslavescu, care a fost mai mult rezervă.
23.05.2023 | 22:35
Gigi Becali luat in colimator dupa ratarea titlului din cauza unui pustiminune de la FCSB Il tine sa imbatraneasca
Gigi Becali, luat în colimator după ratarea titlului din cauza unui puști-minune de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” nu înțelege motivul pentru care FCSB a plătit o sumă consistentă pentru Eduard Radaslavescu, nu mai puțin de 850.000 de euro, însă nu îl folosesc mai des, glumind și spunând că îmbătrânește pe banca de rezerve.

Gigi Becali, luat în colimator după ratarea titlului din cauza unui puști-minune de la FCSB

Helmuth Duckadam arată cu degetul înspre Gigi Becali și se întreabă de ce Eduard Radaslavescu nu joacă mai mult pentru FCSB. „Radaslavescu nu a jucat aproape deloc. Îl ține să îmbătrânească? Sau cum?”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre viziunea sa pentru viitorul clubului, dezvăluind că are în plan să promoveze mai mulți jucători tineri, inclusiv pe Eduard Radaslavescu și Alexandru Pantea:

„O să mai verificăm niște jucători. Ăsta, Radaslavescu, Pantea, mai e și fundașul ăla din stânga, puștiul ăla (n.r. Sorin Șerban). Trebuie să-i vedem, pentru că vreau să iau bani pe ei.

ADVERTISEMENT

Mai avem încă un copil, Popa nu știu cum. Are 16 ani, 15 ani. O să facem o verificare și să vedem pe cine putem să ne bazăm dintre copii”.

  • 18 ani are Eduard Radaslavescu

Eduard Radaslavescu, adus cu mare fast la FCSB

Eduard Radaslavescu a fost adus la FCSB în vara anului trecut de la Farul, vicecampioana României plătind o sumă mare pentru mijlocașul crescut la Academia Hagi.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Eduard Radaslavescu a jucat 21 de meciuri, în toate competițiile, marcând 2 goluri, fără să ofere vreo pasă decisivă. Unicul gol în SuperLiga 1 a fost marcat în victoria cu CS Mioveni, scor 5-1, acesta având un gol și în cupă, în duelul cu UTA, scor 2-2.

Eduard Radaslavescu are și 12 selecții în naționala U19 a României, reușind să înscrie două goluri, unul în duelul „tricolorilor mici” cu Georgia U19, scor 5-1 și celălalt în meciul cu Austria U19, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

În perioada petrecută la Farul, Eduard Radaslavescu a jucat un total de 26 de meciuri, marcând un gol și reușind o pasă decisivă, însă devenise unul dintre titulari în echipa lui Gică Hagi.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, potrivit transfermarkt.com

  • 2,37 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marcheaqză și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT