Sport

Neluțu Varga, mesaj dur pentru Gigi Becali după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: „Mi se pare de cascadorii râsului”

Neluțu Varga i-a răspuns dur lui Gigi Becali. La FANATIK SUPERLIGA, patronul de la FCSB a ironizat cel mai răsunător transfer al lui CFR Cluj din această vară.
25.07.2023 | 16:43
Nelutu Varga mesaj dur pentru Gigi Becali dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Mi se pare de cascadorii rasului
Neluțu Varga a venit cu un răspuns dur pentru Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga l-a contrat dur pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB a râs de transferul lui Yevhen Konoplyanka la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a venit cu o replică dură și a făcut referire la revenirea lui Vlad Chiricheș în lotul vicecampioanei României.

Neluțu Varga, mesaj dur pentru Gigi Becali: „Să nu aibă impresia că Vlad Chiricheș este un jucător mai mare”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FCSB a fost aproape să-l transfere în urmă cu 10 ani pe Yevhen Konoplyanka, cotat în trecut la 25 de milioane de euro. Ulterior, patronul roș-albaștrilor a ironizat venirea internaționalul ucrainean la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După ce Cristi Balaj i-a răspuns acid patronului de la FCSB,  a venit rândul lui Neluțu Varga să-l contreze dur pe Gigi Becali. „Mi se pare de cascadorii râsului. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că (n.r. Vlad) Chiricheș este un jucător mai mare.

Înțeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze. Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil  simte din nou că va pierde titlul. Eu nu vorbesc urât despre jucătorii altor echipe. Se va vedea cine a făcut transferurile mai bune”, a declarat Neluțu Varga, conform ProSport.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga nu se îndoiește de calitățile lui Konoplyanka: „E cel mai bun jucător care a trecut prin România”

Yevhen Konoplyanka a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Cracovia. Internaționalul ucrainean va primi 100.000 de euro la semnătură și va avea un salariu de 15.000 de euro lunar, informații dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali a precizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Yevhen Konoplyanka se află în regres. Nu de aceeași părere este Neluțu Varga. Patronul fostei campioane a României a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui mai nou jucător al ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„El are 33 de ani și încă mai poate evolua la nivel superior. Sper să dovedească și să nu înșele așteptările pe care le avem. Dar ca CV, echipele unde a jucat, este net superior. Arătăm că ne facem treaba serios. A fost o perioadă de reconstrucție, dar a refăcut echipa și câștigarea titlului rămâne obiectivul nostru, la fel ca și celelalte obiective.

Este un jucător cu mari calități, cu CV impresionat și preț accesibil pentru clubul nostru. Am avut șansa să îl luăm și s-a văzut calitatea celor care supervizează jucători și e ocupă de transferuri”, a mai spus Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Konoplyanka a fost aproape de transferul la FCSB. Becali: „Puteam să îl iau”

Gigi Becali a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FCSB a fost aproape să-l transfere în urmă cu 10 ani pe Yevhen Konoplyanka. „Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia.

Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam. Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT