Sport

Gigi Becali nu glumește cu transferurile din Africa de Sud: „Poate merge și el acolo!”

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali se implică în mod direct în plecarea lui Florin Vulturar în Africa de Sud și că are de gând să meargă și el.
22.09.2023 | 21:50
Gigi Becali nu glumeste cu transferurile din Africa de Sud Poate merge si el acolo
Gigi Becali nu glumește cu transferurile din Africa de Sud. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că nu știe despre ce jucători este vorba și că mai întâi aceștia trebuie să fie identificați, după care vor fi analizați de întreg staff-ul.

Gigi Becali nu glumește cu transferurile din Africa de Sud

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali nu glumește cu transferurile din Africa de Sud și că se gândește să plece și el alături de Florin Vulturar pentru a aduce noi fotbaliști la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Am auzit, dar nu sunt implicat în proiectul ăsta. Întâi trebuie identificați jucătorii. E posibil să meargă și Gigi acolo. N-am niciun nume de jucător! Nu știu multe detalii despre proiectul ăsta.

Dacă vezi că nu poți să faci cu autohtoni, te extinzi. Redevenind serios, există un agent Leonid Istrati, sunt mulți agenți în Moldova, dar cu el am o relație bună și e un om foarte corect”.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre plecarea sa în Africa de Sud și despre profilul fotbaliștilor africani, pe care îi vrea Gigi Becali.

„Prima dată te uiți la cifre!”

„Niciodată nu a zis de un jucător că e bun și niciodată nu mă bombardează cu jucători, unii dintre ei care n-au jucat de doi ani. Cred că am peste 100 de agenți blocați pe WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Nu poți să motivezi un jucător ca Jeremy Menez, care a avut salarii de milioane de euro pe an. Are 36 de ani, sunt sigur că încă e bun, dar e foarte greu de motivat”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Dacă vor fi jucători, bineînțeles că ne vom uita la ei, nu numai eu, ci și cei din staff. Prima dată te uiți la cifre, nu poți să te uiți la un jucător care nu joacă.

ADVERTISEMENT

Cu Florin Vulturar am contact permanent, vorbisem de un jucător interesant, dar nu mai jucase și medicii îi dădeau 20% șanse să mai joace.

Planic, de exemplu, avea o motivație să joace la noi, pentru că avea un salariu mic la Vojvodina, juca în fața a puțini fani și fusese refuzat de Steaua Roșie, echipa lui de suflet. Era normal că are de demonstrat ceva fotbalului din Serbia”, a mai spus Mihai Stoica.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT