Sport

Gigi Becali continuă controversa în cazul arbitrei Iuliana Demetrescu: “Mă chemi tu pe mine la comisii?”. Noi detalii despre vânzarea FCSB

Gigi Becali nu regretă declarațiile misogine la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu și vrea să se retragă din fotbal după ce a fost pus la zid
15.05.2023 | 00:25
Gigi Becali continua controversa in cazul arbitrei Iuliana Demetrescu Ma chemi tu pe mine la comisii Noi detalii despre vanzarea FCSB
Gigi Becali nu o vrea pe Iuliana Demetrescu la meciurile din SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a jignit-o pe Iuliana Demetrescu, însă patronul FCSB își menține clar punctul de vedere. Omul de afaceri a vorbit și despre noul preț de vânzare al echipei.

Gigi Becali nu a renunțat la retragere: „Mă obligați pe mine să vin la comisii? Am jignit pe cineva?”

Gigi Becali e și mai pornit să renunțe la FCSB după ce „cavalerii fluierului” au organizat un protest împotriva sa și riscă să fie amendat din nou de FRF:

ADVERTISEMENT

„Dacă iau titlu, echipa o să fie vândută cu 40 de milioane, nu cu 25 de milioane. Dacă am spus, așa o să fac. Am trei cumpărători. Stai să vedem dacă e discriminare, păi ce sunt la mâna voastră? Mă obligați pe mine să vin la comisii? Am jignit pe cineva?”, a dezvăluit patronul FCSB la Digi Sport după victoria cu 1-0 în fața lui CFR Cluj.

Gigi Becali consideră că poate să își spună liber părerea pe orice subiect indiferent dacă deranjează pe cineva: „Eu sunt Becali, mă duci tu la comisii? Am fost europaralamentar, deputat, îmi spun părerea. Eu nu am spus de fata aia.

ADVERTISEMENT

Nu am jignit-o! E opinia mea! E fată prea frumoasă! Du-te și arbitrează meciuri de femei! Schimbați-mi mie mentalitatea. Tăiați-mi capul. Asta e la voi civilizația, la mine e altfel.

N-am spus că n-are voie. Femeia e frumusețea lumii. Femeia trebuie protejată. Ce e jignitor? Că am spus de sâni? Am spus de niște forme ale unei femei, care e făcută frumoasă de Dumnezeu. Voi mă duceți pe altă pistă, care nu are legătură”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali rămâne ferm pe poziții: „Opinia asta o spun până mor. Nu mai am treabă cu fotbalul”

Gigi Becali o trimite din nou pe Iuliana Demetrescu să arbitreze fete: „Să arbitreze femeia fotbal feminin! Asta am spus! Uite care e părerea mea. Care cred eu că e problema. Eu cred că egalitatea de gen poate să batjocorească sexul frumos. Cum pui o femei să arbitreze între 22 de bărbați? Asta e mentalitatea mea.

Opinia asta o spun până mor. Spăla-ți-vă pe cap. Nu mai am treabă eu cu fotbalul. Nu mai activez, care e problema? La revedere!”.

ADVERTISEMENT

În final, Becali a vorbit din nou despre vânzarea echipei: „Lui Meme i-am dat președinte de club. Acum să văd, ori 25 ori 40. Te trimit la comisii! Păi cine ești tu mă, ce ai făcut să îl trimiți pe Becali la comisii?”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,77 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: