Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, plângere penală pentru Florin Talpan: „Gata! Scăpăm de el”

Gigi Becali anunță o victorie în fața lui Florin Talpan! Patronul FCSB i-a făcut plângere penala juristului de la CSA Steaua.
14.10.2023 | 11:16
Gigi Becali plangere penala pentru Florin Talpan Gata Scapam de el
Gigi Becali, plângere penală pentru Florin Talpan: „Gata! Scăpăm de el” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță victoria decisivă în fața lui Florin Talpan. Patronul FCSB-ului a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și, printre altele, a dezvăluit și că i-a făcut plângere rivalului său.

Gigi Becali i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan: „Trebuie să îl condamne”

Gigi Becali îl acuză de înșelăciune pe Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a pierdut procesul de calomnie înaintat împotriva patronului de la FCSB în urma unor declarații făcute de patronul de la FCSB în urmă cu cinci ani. Talpan trebuia să îi restituie 25.000 de euro lui Becali.

ADVERTISEMENT

„I-am făcut plângere penală, cred că scăpăm de el. Să vezi ce a făcut nenea Talpan. Nenea Talpan, la Curtea de Apel, i-a dat 30.000 de euro, calomnie, ce l-am calomniat. El a venit și a executat, prin executor 30.000 de euro.

Mă duc la Curtea Supremă, Curtea Supremă spune numai 5000 trebuie să-i dea. Anulează hotărârea de 30.000 și să îi dea doar 5000. Curtea Supremă nu s-a pronunțat și că a luat 30.000. S-a pronunțat doar pe 5000, cât trebuie să primească el.

ADVERTISEMENT

Eu mă duc și cer să îmi dea 25.000 de euro înapoi, că a luat 30.000. El se duce cu hotărârea de la Curtea Supremă în care spune că trebuie să îi dea doar 5000, nu 30.000, și o pune în executare și p-aia ca și cum n-ar fi luat deloc.

Și vine executorul judecătoresc, îmi blochează mie conturile și când am vrut să fac o plată de 100.000 de mii de euro, cică nu pot că s-au blocat 5000 de euro. Am vorbit cu executorul judecătoresc și cică nenea Talpan a pus executare pe 5000. El în loc să dea 25.000, el a mai executat încă 5000. A pus executare de două ori.

ADVERTISEMENT

E înșelăciune asta. I-am făcut plângere la parchetul militar. Acum scăpăm definitiv de el. O chestiune din asta nu poate să facă un om întreg la minte. Pentru mine nu contează 5000, dar ca gest. Cum să lași un om, jurist, la MApN, care face așa ceva. Înseamnă că trebuie să ne retragem ca țară, dacă avem un jurist din ăsta.

E plângere penală și în mod normal trebuie să îl condamne. E plângere penală. Eu l-am iertat de acum, dar vreau să scap de el. Nu se poate în instituțiile statului român să existe un asemenea om. ”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVIC.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în exclusivitate și în direct pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la ora 17:30, pe canalul YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, PLANGERE PENALA pentru Florin Talpan: “Gata! SCAPAM DE EL”

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă. Copila avea urme de violenţă pe corp
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Încă un deces neaşteptat în Generaţia de Aur. Rămânem fără valori
Încă un deces neaşteptat în Generaţia de Aur. Rămânem fără valori
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”