Fotbal intern

Gigi Becali poate da lovitura cu Dennis Man și Florinel Coman: „Ofertele sunt reale”

20.04.2020 | 11:45
Gigi Becali poate da lovitura cu Dennis Man si Florinel Coman Ofertele sunt reale
ADVERTISEMENT

Lucian Sânmărtean, fostul fotbalist de la FCSB, consideră că ofertele dezvăluite de Gigi Becali pentru Dennis Man și Florinel Coman, de peste 10 milioane de fiecare pentru fiecare, sunt reale.

Man și Coman ar putea pleca de la FCSB

Dennis Man și Florinel Coman sunt doi dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB din ultimele sezoane, iar prestațiile și vârstele celor doi, care le oferă o marjă de progres importantă, au atras atenția cluburilor din străinătate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 9.000.000 de euro pentru 60% din drepturile federative ale lui Florinel Coman de la Orlando City, în timp ce cluburi precum Zenit Sankt Petersburg, Feyenoord sau chiar Atalanta ar fi interesate de un transfer al lui Dennis Man.

Lucian Sânmărtean, fost mijlocaș la FCSB, consideră că Dennis Man și Florinel Coman pot pleca din România pe sume importante, chiar și în perioada actuală, în care factorul economic în fotbal este afectat de criza de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e perioadă de criză, cred că sunt doi jucători interesanți, tineri, de certă valoare.

Cu siguranță pentru amândoi ofertele sunt reale și cred că pot pleca pe banii ăștia. Chiar dacă e criză, nea Gigi cred că are și forța de a ține jucători.

ADVERTISEMENT

Uite, în perioada de criză când toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, uite că jucătorii de la FCSB sunt la mare căutare”, a declarat Lucian Sânmărtean la Antena 1 Sport.

Florinel Coman, cel mai bun marcator al campionatului

Florinel Coman a traversat în actuala stagiune una dintre cele mai bune forme din carieră. Mijlocașul de bandă este golgheterul Ligii 1, cu 11 goluri marcate în 25 de partide, reușind, de asemenea, și 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a evoluat în doar 18 partide de campionat în acest sezon, fiind indisponibil în perioada 29 iulie – 26 septembrie din cauza unei accidentări. În Liga 1, mijlocașul transferat de la UTA Arad a reușit șase goluri și două pase decisive.

ADVERTISEMENT