Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce crede MApN despre proiectul-șoc al lui Jean Pavel la Steaua. „Ce să facă? Ei vin doar cu brandul”

Jean Pavel propune un proiect-șoc la Steaua. Fostul șef al galeriei a explicat ce urmează la clubul din Ghencea și a discutat despre ce cred cei de la MApN.
22.12.2023 | 13:52
Ce crede MApN despre proiectulsoc al lui Jean Pavel la Steaua Ce sa faca Ei vin doar cu brandul
Jean Pavel propune un proiect-șoc la Steaua. Fostul șef al galeriei a explicat ce urmează la clubul din Ghencea și a discutat despre ce cred cei de la MApN.
ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei “roș-albastre” a discutat despre ceea ce urmează pentru formația din Ghencea în 2024. Jean Pavel vine cu un proiect-șoc la Steaua și a explicat și de ce are nevoie de la MApN, dar și ce crede armata despre această inițiativă.

Ce crede MApN despre proiectul-șoc al lui Jean Pavel la Steaua

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Jean Pavel s-a arătat foarte încrezător în proiectul-șoc pe care îl anunță la Steaua. Fostul lider al galeriei “roș-albastre” a discutat și despre ceea ce cred cei de la MApN despre inițiativă și cu ce pot aceștia să ajute clubul din Ghencea în următorul an. Se pare că armata poate aduce doar brandul și tot ce ține ce acesta, inclusiv palmaresul.

ADVERTISEMENT

“Ministerul ce să facă cu echipa, dacă nu vrea să facă treaba asta. Nu este altă cale. Ca Steaua să ajungă unde a fost, asta este singura soluție. Nu i-am tatonat. Noi le-am explicat că asta este singura soluție pentru a promova. Ei așteaptă să venim cu ceva concret. 

Ministerul poate să vină la ora asta doar cu brandul, ceea ce mai valorează la ora asta. Stadionul se poate da doar prin ordonanță de guvern. E altă poveste acolo. Pentru că terenul a fost dat către MApN de Regele Carol prin donație.

ADVERTISEMENT

El a intrat în proprietatea statului prin donația Regelui Carol. Multă lume nu știe asta. De asta vă spun că multe lucruri sunt legate cu ață albă. Cu bani publici, fără bani publici. Nu am pus noi pe nimeni să facă stadion nou, noi aveam deja stadion”, a spus fostul lider al galeriei steliste.

Jean Pavel, așteaptă nume mari în acest proiect

“Armata la ora asta nu poate să vină decât cu brandul și palmaresul, tot ce trebuie. Ulterior, așteptăm să fie dată o ordonanța de guvern prin care să se poată administra de către noua societate.

ADVERTISEMENT

Cum a avut Viorel Păunescu în 98/99 până în 2000. Asta ca să se poată administra stadionul Ghencea. Este pe noua entitate. Fiecare vine cu câți bani poate. Toți steliștii, jucătorii mari, toți cei care vor să fie alături de noi.

Noi vom propune 3-4 nume, iar fiecare trebuie să vină cu un plan, ‘Eu vin președinte, vreau antrenorul x și lotul ăsta și bugetul ăsta. În schimb, ofer performanțele astea’. Propunerile le vom pune la votare la adunarea generală a acționarilor și care va fi cel mai bun, ăla va ieși președinte și va veni cu toată echipa”, a mai spus Jean Pavel.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum va reacționa MApN la proiectul lui Jean Pavel pentru Steaua

ADVERTISEMENT