Sport

Gigi Becali, protagonistul unei faze uluitoare în centrul Bucureştiului! A aruncat cu apă sfinţită spre nişte tineri aflaţi la o terasă. Video

Gigi Becali a oferit un nou moment șocant în centrul Bucureștiului, în timpul unei procesiuni religioase pe Calea Victoriei, la o zi după marșul LGBT din Capitală.
10.07.2022 | 18:17
Gigi Becali protagonistul unei faze uluitoare in centrul Bucurestiului A aruncat cu apa sfintita spre niste tineri aflati la o terasa Video
Gigi Becali și-a făcut un obicei din a participa la marșurile creștinilor ortodocși organizate în Capitală. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit imaginea zilei în centrul Bucureștiului, după ce s-a apropiat de niște tineri pe care a încercat să îi „binecuvânteze” cu apă sfințită.

Gigi Becali, imaginea zilei în timpul procesiunii religioase de pe Calea Victoriei

Patronul FCSB este cunoscut drept un mare promotor al familiei creștine și a susținut puternic referendumul pentru normalitate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a declarat un adversar înverșunat al drepturilor LGBTQ+ și participă în fiecare an la marșul organizat de Biserică și mișcările naționaliste de dreapta. Momentul a fost importalizat de către Bianca Oance și postat ulterior pe contul ei de Instagram.

Gigi Becali a „sfințit” locurile prin care au trecut susținătorii comunității LGBTQ+

Procesiunea creștinilor ortodocși este o contramanifestație la Marșul Bucharest Pride, organizat în fiecare an în Capitală, iar gestul a succitat ample controverse.

ADVERTISEMENT

Becali a participat și anul trecut la acest marș, când a făcut mai multe declarații deplasate: „Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane, cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Ei sunt îndemnați de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei”

În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară.

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge. Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine. Să nu mai asculte lumea de autorități”, a declarat Gigi Becali pentru reporterii aflaţi la faţa locului.

ADVERTISEMENT

„Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, ca așa e democratic, fac conform legii. Ce trebuie sa facem noi, acuma…și toata ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestației să înțeleagă ce trebuie să facem.

Iisus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porci și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasma și cântece de biruință, să luam exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru”, a mai spus Gigi Becali la România TV.

ADVERTISEMENT
Tags: