Sport

Gigi Becali pune tunurile pe jucători după Petrolul – FCSB 2-2. Vinovat surpriză: “Nu prea o să-l mai vedeți”

Gigi Becali a fost foarte nemulţumit că echipa sa a irosit un avantaj de două goluri în confruntarea cu Petrolul. Patronul FCSB a pus tunurile pe jucători.
28.10.2023 | 23:46
Gigi Becali pune tunurile pe jucatori dupa Petrolul  FCSB 22 Vinovat surpriza Nu prea o sal mai vedeti
Gigi Becali pune tunurile pe jucători după Petrolul - FCSB 2-2. Vinovat surpriză: "Nu prea o să-l mai vedeți".
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, confruntarea cu Petrolul Ploieşti. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi în final de meci de gazde, care au marcat golul de 2-2 în prelungiri prin Grozav, din penalty.

Gigi Becali pune tunurile pe jucători după Petrolul – FCSB 2-2: “Dawa merita roșu”

Gigi Becali a intrat după meci şi a explicat motivele pentru care Joyksim Dawa a fost schimbat în prima repriză, imediat după ce a văzut cartonaşul galben, criticând mai mulţi jucători de la FCSB:

ADVERTISEMENT

”Când te retragi, înseamnă că nu mai ai fotbaliști în teren, care să facă posesie. Am schimbat niște jucători… Dawa merita roșu. Era Miculescu, l-am băgat, a dat bara aia, nu a mai atins mingea.

Fotbalul e sport de bărbați. Dacă n-ai bărbăție, e greu să ajungi fotbalist. Compagno pierde mingea. Are doi metri, ține, bă, de minge. Fă ceva! Un atacant bun dădea gol.

ADVERTISEMENT

“Am crezut mult în Ganea. Nu prea o să-l mai vedeți”

Am crezut mult în Ganea. Nu prea o să-l mai vedeți. Nici faza ofensivă, nici defensivă, era ca un fel de… Ce era el pe acolo. Mi-a plăcut foarte mult de el când era la Hagi. Poate o să intre Vlad, asta e dreptatea.

Dacă tu (n.r.- Târnovanu) stai și te uiți la o minge care nici măcar nu era tare… Pantea o luase razna, săracul. Ce cauți tu acolo să faci faultul ăla, mai erau 20 de secunde.

ADVERTISEMENT

“El, numai acolo în față. E 2-0, mă, Olarule!”

După aia vine Ngezana. Păi, ce cauți tu… Să faci faultul ăla… Miuță vreau, posesia la mine. Dar eu fac antrenamentele? Dacă pot să-l dau și pe al treilea, îl dau. Dar nu am nevoie.

E 2-0, mingea la mine. Olaru e fotbalist! E căpitan, trebuia să calmeze la mijlocul terenului. El, numai acolo în față. E 2-0, mă, Olarule! Nu am mai zis nimic de Djokovic, că a dat gol.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că a jucat extraordinar. Dacă era Ovidiu Popescu, mai juca?”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru "2 solist” la meciul Oţelul - FCSB