Sport

Petrolul – FCSB 2-2, în etapa 14 din SuperLiga. Grozav egalează din penalty în ultimul minut al duelului

Petrolul Ploiești a reușit un egal dramatic pe Ilie Oană cu FCSB, scor 2-2. Oaspeții au dominat partida, însă gazdele au reușit să reducă din diferență printr-o execuție din lovitură liberă și a egalat dintr-un un penalty transformat la ultima fază.
28.10.2023 | 22:39
Petrolul  FCSB 22 in etapa 14 din SuperLiga Grozav egaleaza din penalty in ultimul minut al duelului
Petrolul - FCSB 2-2, în etapa 14 din SuperLiga. Grozav egalează din penalty în ultimul minut al duelului
ADVERTISEMENT
28-10-2023
16:44

Petrolul - FCSB 2-2 (Jair 70, Grozav 90+7 / Djokovic 2, Băluță 49)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+7: Final de meci!

Min. 90+7: GOOOL Petrolul! Grozav egalează din penalty!

Min: 90+4: Ngezana face un fault în careu, iar gazdele primesc lovitura de la 11 metri.

Min. 90+1: Compagno a fost introdus în teren, în locul lui Alexandru Băluță.

Min. 82: Ganea intră în locul lui Rotariu.

Min. 72: Papp a luat cartonaș galben.

Min. 72: Ocazie mare pentru gazde. Grozav șutează puternic la poarta oaspeților, iar Târnovanu reușește să scoată mingea de lângă bară.

Min. 70: GOOOL Petrolul! Jair marchează din lovitură liberă și reduce din diferență.

Min. 69: Lixandru primește cartonaș galben, iar petroliștii vor avea o lovitură liberă în apropierea careului advers.

Min. 66: Ocazie mare pentru Petrolul. Grozav șutează din foarfecă în careu, însă mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 62: Cartonaș galben pentru Darius Olaru. Mijlocașul face un fault tactic.

Min. 60: Ocazie importantă pentru oaspeți. Băluță a fost aproape să facă dubla după pasa lui Djokovic, însă Zima a reușit să îndepărteze mingea de poarta petroliștilor.

Min. 60: Schimbare la Petrolul Ploiești. Jefferson a intrat în locul lui Seto.

Min. 52: Doua primește cartonaș galben după un contact cu Darius Olaru.

Min. 49: GOOOL FCSB! Băluță mărește scorul de pe tabelă după o minge deviată din bara transversală.

Min. 46: A început repriza secundă! Pentru oaspeți a intrat Miculescu în locul lui Tavi Popescu. În rândul gazdelor Pedro și Răducan au fost schimbați cu Diomande și Rădulescu.

Min. 45+5: Finalul primei reprize! FCSB a dominat în primele 45 de minute de pe stadionul Ilie Oană.

Min. 45+3: Grozav șutează la poartă, însă mingea a ajuns în brațele lui Târnovanu.

Min. 35: Lixandru a fost introdus în locul lui Dawa.

Min. 26: Dawa primește galben după o intrare dură la Hanca. Jucătorul gazdelor se confruntă cu dureri la glezna dreaptă și a fost schimbat cu Petrovic.

Min. 20: Tavi Popescu pătrunde în careu și trimite mingea puțin peste poarta lui Zima.

Min. 14: Ocazie mare pentru FCSB. Tavi Popescu primește mingea în careu de la Radunovic, însă nu șutează la poartă și preferă pasa.

Min. 2: GOOOL FCSB! Djokovic deschide scorul după o greșeală în apărarea petroliștilor.

Min. 1: Start de meci!

Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Meijers (cpt.), P. Justiniano – Doua, Seto, Hanca – I. Răducan, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Huja, Diomande, Denis Radu, Jefferson, Rădulescu, Abuashvili, Petrovic, Mihai Roman. Antrenor: Florin Pârvu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Al. Băluță, D. Rotariu, O. Popescu. Rezerve: Vlad, V. Crețu, Haruț, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Compagno, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Petrolul – FCSB are loc sâmbătă, 28 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Este o partidă interesantă, prahovenii traversând o perioadă bună, care i-a adus meritat în lupta pentru un loc de play-off. Acum însă, chiar dacă joacă acasă, înfruntă liderul din Superliga, un examen deloc ușor după succesul reușit la Craiova.

Unde se joacă meciul Petrolul – FCSB

Confruntarea Petrolul – FCSB se desfășoară sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 14-a din SuperLiga. După superba victorie a lupilor galbeni în Bănie în numai câteva ore fanii ploieșteni au dat năvală pe casele de pariuri online, pentru a achiziționa bilete la meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Petrolul – FCSB se va juca aproape sigur cu casa închisă, urmând a fi o atmosferă deosebită, de meci mare, dar această veste nueste prilej de bucurie și pentru forțele de ordine, care sunt suplimentate special pentru a preîntâmpina posibilele ciocniri între suporterii Petrolului și cei ai FCSB, care sigur vor veni în număr destul de mare.

Cine transmite la TV partida Petrolul – FCSB

Partida Petrolul – FCSB se joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 14-a din SuperLiga și o veți putea urmări în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Pentru iubitorii fotbalului din Ploiești care vor merge la meci duminică, 29 octombrie va fi o vreme superbă, deși ne aflăm la doi pași de intrarea în luna noiembrie. Va fi soare toată ziua, nici un fel de pericol de ploaie iar maxima zilei va ajunge la o valoare rar întâlnită pentru această perioadă, 25 de grade la ora amiezii. La ora 20:30 vor mai fi în jur de 18-19 grade. Radu Petrescu este arbitrul partidei, fapt care a nemulțumit partea prahoveană, pentru că bucureșteanul e văzut drept un arbitru pro FCSB.

Ce absențe sunt în întâlnirea Petrolul – FCSB

Cu un stadion arhiplin Florin Pârvu vrea un rezultat bun din partea elevilor săi. Va folosi un sistem ultradefensiv, cu un singur vârf, probabil Petrovic, cu cinci pe linia de fund și patru la mijloc. Va lipsi unul dintre jucătorii în formă, mijlocașul Musi, împrumutat chiar de la FCSB și de asemeni căpitanul Valentin Țicu e suspendat pe 16 etape pentru accidentarea lui Dragoș Iancu.

ADVERTISEMENT

Și FCSB vine fără doi jucători la Ploiești, unul chiar important, atacantul Florinel Coman, celalat omul bun la toate, doar portar nu a jucat, mijlocașul Ovidiu Popescu, cel supranumit cândva Lampard de patronul Gigi Becali. După ce primul meci de la venirea la FCSB a fost titular acum Dorin Rotariu va începe de pe bancă.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – FCSB

Pentru casele de pariuri liderul FCSB este o favorită destul de clară pentru casele de pariuri, cota de 1,80 fiind o dovadă clară în acest sens. Petrolul, dacă ar izbuti ceea ce numai UTA a făcut până acum, să bată FCSB, ar avea cota 4,00. Șansă dublă 1X are și ea cotă foarte bună, 2,10. Un gol înscris de prahoveni are cotă 1,55 iar varianta over 1,5 goluri cotă 1,35.

ADVERTISEMENT

Din 1999 încoace la Ploiești au avut loc 12 partide, pentru că Petrolul a lipsit câțiva ani buni din elita fotbalului românesc.  FCSB sub vechea denumire de Steaua până în 2017 a obținut în total 4 victorii iar alte 6 meciuri s-au terminat la egalitate. Petrolul are doar două succese, dar ambele provin tocmai din anul 1999, deci în urmă cu 24 de ani!

ADVERTISEMENT