Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patronul FCSB, pus pe coji de nucă de CFR Cluj: „Pe evlaviosul Becali îl paște un proces!”

Gigi Becali a fost desființat de Cristi Balaj. Patronul FCSB, amenințat cu un nou proces după acuzele dure la adresa lui CFR Cluj
29.08.2023 | 14:55
Patronul FCSB pus pe coji de nuca de CFR Cluj Pe evlaviosul Becali il paste un proces
Gigi Becali a luat foc după declarațiile lui Cristi Balaj. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut acuzații grave cu privire la Răzvan Zamfir, oficialul lui CFR Cluj și relația sa cu frații Kovacs. Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și l-a pus la punct pe patronul FCSB.

Gigi Becali, distrus de Cristi Balaj: „Evlaviosul! Probabil o să aibă un proces”

Cristi Balaj a ținut să intervină și să îi dea replica lui Becali după ultimele declarații de la FANATIK SUPERLIGA„Probabil eu sunt de vină că sunt plecat! Evlaviosul Gigi dă asemenea declarații! Ce pot să comentez? Omul nu este coerent! Dacă vorbește de arbitraj… Îmi aduc aminte doar de declarațiile sale legate de Compagno după ultimul joc împotriva lor”.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru i-a adus aminte de cum a câștigat FCSB derby-ul din Ghencea împotriva ardelenilor: „Specialiștii au avut un punct de vedere legat de căderea de calciu a lui Compagno la faza la care au primit penalty, singura ocazie majoră din acel meci. A fost un meci care trebuia să se termine 0-0. 

Atât de deranjat a fost de penalty-ul primit la căderea lui Compagno încât s-a săturat și a cerut angajaților să vorbească cu el să nu mai cadă atât de ușor! De aceea l-a și scos din lot! A recunoscut și el indirect că el cade ușor. E exact ce am discutat noi după joc și e opinia tuturor specialiștilor, care în unanimitate au spus că penalty-ul a fost acordat mult prea ușor sau eronat. Așa au spus”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atacat dur de Cristi Balaj după acuzațiile la adresa lui Răzvan Zamfir: „S-ar mai naște de 3, 4-5 ori și tot n-ar avea caracterul lui”

Cristi Balaj nu îl ia în serios pe Gigi Becali, însă anunță că ar putea să apară din nou în fața instanței după aceste acuze: „E ușor să vorbești de un om pe care nu-l cunoști și să îți dai cu părerea! Probabil o să aibă un proces și se va demonstra din nou că minte! Nu înseamnă că dacă spui lucruri despre cineva sunt și adevărate”.

Oficialul lui CFR Cluj garantează pentru integritatea omului suspectat de Gigi Becali și a lui Neluțu Varga: „S-ar mai naște de 3, 4-5 ori și tot n-ar avea caracterul lui Răzvan Zamfir sau altor persoane de la CFR Cluj și pe care le-a amintit!”.

ADVERTISEMENT

Președintele ardelenilor l-a atins pe Becali unde îl doare mai tare: „Nu e de ajuns doar să porți haine, trebuie să fii și un om corect, nu să fluturi credința, să porți crucea pe piept! Trebuie să și demonstrezi că meriți să o porți. Dacă dai bani la biserică sau ajuți nevoiași, nu înseamnă că poți să arunci cu noroi în alți români!”.

Dacă am ajuns să comentăm ceea ce zice Gigi Becali… În primul rând el nu e coerent. Eu îmi aduc aminte cum vorbea de Kovacs atunci când a arbitrat meciurile dintre CFR Cluj și FCSB, când a eliminat un jucător de la noi. Să căutați ceea ce a spus despre Kovacs. Și-a dorit echipe! Am înțeles că UTA a jucat foarte bine!”.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! Luni, marți și vineri, de la ora 10:30, emisiunea e LIVE doar pe homepage-ul FANATIK.RO. Ea poate fi urmărită ulterior ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

Cristi Balaj îl face praf pe Gigi Becali: „Omul nu este coerent”

ADVERTISEMENT