Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, război total cu Rotaru. „La mine, banca lui nu stă nici în tribună” Ce spune de Screciu și pe ce loc vede Craiova

Gigi Becali a intrat într-un război total cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB a dezvăluit pe ce loc vede Universitatea Craiova, dar și unde trebuie să joace Screciu.
05.03.2024 | 12:04
Gigi Becali razboi total cu Rotaru La mine banca lui nu sta nici in tribuna Ce spune de Screciu si pe ce loc vede Craiova
Gigi Becali, război total cu Rotaru. „La mine, banca lui nu stă nici în tribună” Ce spune de Screciu și pe ce loc vede Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Mihai Rotaru au intrat în război după ultimele intervenții, iar patronul de la FCSB a avut o replică dură pentru acționarul Universității Craiova. Latifundiarul din Pipera spune că banca de rezervă a grupării din Bănie nu ar sta nici în tribune la „roș-albaștrii”.

Gigi Becali, război total cu Rotaru. „La mine, banca lui nu stă nici în tribună”

Gigi Becali i-a dat replica lui Mihai Rotaru după ce acționarul „alb-albaștrilor” a spus că FCSB are soluții limitate pe banca de rezerve. Patronul „roș-albaștrilor” spune că nici în tribune nu ar sta rezervele Universității Craiova la el.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali încă se teme că Universitatea Craiova și-ar putea redresa situația din clasament în play-off. Patronul de la FCSB nu renunță să spună că Vladimir Screciu ar trebui să joace ca mijlocaș central.

„Mai bine că a ieșit egal și îți spun de ce. Eu tot mai cred în Craiova, este adevărat că are exagerări Rotaru, dar eu cred în Craiova. O să vadă și o să regleze tirul, ce înseamnă să reglezi? Pune rotița mică la rotița ei și mare la rotița ei.

ADVERTISEMENT

Dacă Screciu la echipa națională a fost mijlocaș, datorită lui ne-am calificat și s-a văzut. Ce faci, îl duci fundaș central? După spui că nu am bancă, joacă cu jucătorii tăi lasă banca pe care ai adus-o tu. Banca pe care ai adus-o din străinătate nu o las nici în tribune să stea la mine.

Mă doare capul, nu mai vreau să dau nume. Faptul că a spus că nu am bancă, atunci îi răspund. La mine nu stă nici în tribune banca lui, le dau câte 100.000 la fiecare să plece. Nu toți, ce a luat acum. Aia veche are calitate, atunci cred în Craiova”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

„Vine pe locul doi dacă reglează tirul. Nu jucăm la egal cu Rapid”

„Cred în Craiova, poate să vină pe locul doi. Dacă reglează tirul îi văd pe locul doi pe ei. Calea liberă s-a făcut, calea liberă e facută. Joacă pentru ei, dar într-un fel ar fi mai limpede. Mihai poate să limpezească apele.

Îi bate în prima etapă când joc cu ultima, joacă cu Farul și a treia joacă cu a patra, adică joacă Mihai cu CFR sau Rapid. Cred că o să joace cu Rapid, cred că Hermannstadt nu poate să îi încurce pe CFR. Dacă îi batem, cred că Rapid o să vină pe trei.

ADVERTISEMENT

Cum să jucăm la egal. Când joci la egal când vrei să fii campioană. Ce am zis ieri, dacă bătea Craiova și mă bate și pe mine ia campionatul, ești puternic, ce pretenții să mai am. Când ai pretenții de echipă mare joci la victorie, nu e aia să faci egal cu Rapid.

Un egal cu ce ne ajută? Nu se joacă la egal. Cum a făcut Petrolul, dacă jucau să câștige puteau să scoată un egal. Dar au fost rugați să scoată un egal, hai să fie prietenie, hai că vă omenesc și eu.

Marian Copilu te omenesc și eu, scoate două puncte de acolo, mai bate și Rapid și vin eu de la aproape nouă puncte”, a mai spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT