Sport

Gigi Becali, reacţie despre David Popovici: “El e fenomen!”. S-a luat de Banciu şi CTP

Gigi Becali a vorbit despre David Popovici şi susţine că înotătorul rămâne un fenomen, chiar dacă nu şi-a apărat titlurile mondiale. Latifundiarul i-a înţepat pe Radu Banciu şi Cristian Tudor Popescu.
27.07.2023 | 21:36
Gigi Becali reactie despre David Popovici El e fenomen Sa luat de Banciu si CTP
Gigi Becali, reacţie despre David Popovici: "El e fenomen!". S-a luat de Banciu şi CTP. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Popovici a încheiat Campionatele Mondiale de la Fukuoka fără medalie. Înotătorul în vârstă de 18 ani a încheiat pe locul 4 la 200 de metri liber şi pe 6 la 100 de metri liber, acolo unde deţinea titlurile mondiale.

Gigi Becali, reacţie despre David Popovici: “Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia”

Gigi Becali a comentat şi prestaţia lui David Popovici de la Campionatele Mondiale, spunând că rămâne un fenomen, din aceeaşi galerie cu Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Simona Halep sau Ilie Năstase:

ADVERTISEMENT

„Păi, da ce, vrei să facem ca Banciu sau ca ăsta, Cristian Tudor Popescu? Păi aia nu e înfrângere, dacă ieși pe locul 2 (n.r. 4, respectiv 6), și nu i s-a doborât recordul mondial.

Ce, este mășină? Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia. Vin alții din urmă, gata cu Popovici! Eu nu știu asta, nu ma pricep la natație.

ADVERTISEMENT

El e fenomen, nu ai ce să ii spui, e fenomen. Ce a făcut el, e fenomen, sau ce a făcut Nadia Comăneci, Halep, Hagi, Ilie Năstase. La un moment clachezi, probabil, fiind om, te ocupi și tu de altceva, cine știe, de prietena lui, de nu știu ce, scazi în putere, o lună, două”, a spus Becali la Prosport.

David Popovici vrea să revină în top: “Abia aștept să le demonstrez că s-au bucurat prematur”

David Popovici a declarat la finalul Campionatelor Mondiale din Japonia că tot ceea ce n-a făcut bine se poate antrena şi abia aşteaptă să le dovedească adversarilor care se bucură de căderea sa că poate reveni pe cele mai înalte culmi ale podiumului:

ADVERTISEMENT

“Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar, din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine, să reflect asupra tot ceea ce s-a întâmplat, asupra anului, care a fost cu suișuri și coborâșuri.

Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine. Și nu e deloc sfârșitul lumii. Abia aștept să merg la următorul concurs, să le demonstrez că s-au bucurat prematur poate de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului, asta la adversarii mei mă refer.

ADVERTISEMENT

Și, da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să o recunosc, a fost un stres. Abia aștept să pot să mănânc bine, să dorm bine și să-mi reculeg gândurile”, a spus David Popovici, potrivit lead.ro.

ADVERTISEMENT