Fotbal intern

Dennis Man la Norwich! Gigi Becali: „Am făcut un pact cu ei să-mi plătească 15 milioane de euro!”. Exclusiv

09.07.2020 | 11:29
Dennis Man la Norwich Gigi Becali Am facut un pact cu ei sami plateasca 15 milioane de euro Exclusiv
Dennis Man, la un pas de transfer. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dennis Man este jucătorul cel mai căutat la ora actuală din lotul FCSB-ului, iar Gigi Becali speră să dea lovitura prin transferul lui. S-au vehiculat mai multe nume de echipe din Premier League în ultimele zile, reprezentanții acestora fiind prezenți miercuri seară în tribunele de pe Arena Națională pentru a-l urmări la lucru.

Joi dimineața, la palatul din Aleea Alexandru, patronul Gigi Becali s-a întâlnit reprezentanții clubului englez Norwich și s-a înțeles în principiu pentru transferul lui Dennis Man contra sumei de 15 milioane de euro la gruparea din Premier League. La negocieri a participat și Anamaria Prodan, impresarul lui Man.

ADVERTISEMENT

Deși Norwich a retrogradat deja în Championship cu 4 etape înainte de finalul campionatului, banii nu ar fi o problemă. Formația engleză tocmai se pregătește să se despartă de Ben Godfrey, intenațional englez de tineret, pentru care Borussia Dortmund, RB Leipzig sau Arsenal sunt dispuse să plătească 50 de milioane de lire sterline.

Gigi Becali confirmă că Man e ca și plecat de la FCSB

La finalul negocierilor cu reprezentanții lui Norwich, Gigi Becali a confirmat faptul că Dennis Man este ca și plecat de la FCSB, transferul urmând a fi perfectat în câteva zile.

ADVERTISEMENT

„Oamenii au venit aici, ei au spus că la ce joacă Man la ora asta, el nu merită banii ăștia și sunt și eu de acord. Mi-au dat 5 milioane de pounds, adică vreo 7 milioane de euro. E adevărat că la ora asta nu merită, dar are doar 21 de ani, peste 2-3 ani o să valoreze mult mai mult.

Oamenii au notat, am făcut un pact cu ei să-mi plătească 15.000.000 de euro dacă joacă bine, să-mi dea 10.000.000 de euro garantat plus 5.000.000 dacă va evolua un anumit număr de meciuri. Mi-au spus că nu se pune problema să nu joace, că de asta îl iau. Păi dacă o să joace meci de meci, voi o să-l vindeți cu 50 de milioane, cu 70, cu 100 de milioane.

ADVERTISEMENT

Ei au notat și vor vorbi cu patronul echipei. În două-trei zile vor da răspunsul și vom face actele. Nu mă grăbesc nicăieri, nu am probleme ca să-l vând pe Man. Nu stau în ploaie ca să fiu nevoit să-l vând pe Man.

Anamaria Prodan a  fost prezentă la negocier în calitate de impresar a lui Man. Ea spune că mai are două oferte din Anglia și una din Italia, de despre asta din urmă eu nu știu nimic”, a declarat Gigi Becali la finalul negocierilor cu reprezentanții lui Norwich.

ADVERTISEMENT

Dennis Man nu e cu gândul la plecare

La finalul partidei cu Dinamo, în care a fost printre cei mai buni jucători ai lui Bogdan Vintilă, Dennis Man a vorbit și despre posibilul său transfer în străinătate.

“Nu mă gândesc acum. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine la club. Am citit şi eu prin presă, dar eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ.

Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine, să-mi ajut colegii şi, dacă mă va ţine Dumnezeu sănătos, şi mă voi transfera, cu atât mai bine”, a spus Dennis Man.

  • 5.000.000 de euro este cota lui Dennis Man pe transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 10,00 este cota pentru „Dennis Man înscrie primul gol ala meciului”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT
Tags: