Sport

Gigi Becali s-a săturat de gafele favoritului său! Vrea să îl dea afară pe Joyskim Dawa după FCSB – Farul 2-3! Exclusiv

Cutremur la FCSB în urma înfrângerii dramatice cu Farul Constanța. Gigi Becali e gata să dea afară un titular după umilința în fața finului Hagi.
30.01.2023 | 00:25
Gigi Becali sa saturat de gafele favoritului sau Vrea sa il dea afara pe Joyskim Dawa dupa FCSB  Farul 23 Exclusiv
5 goluri și 1 assist a reușit Dawa la FCSB în acest sezon în 33 de meciuri. 800.000 de euro e cota camerunezului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a văzut direct cartonașul roșu în prelungirile meciului cu Farul, la scorul de 2-1 pentru FCSB. Ce a urmat l-a făcut pe Gigi Becali să se gândească serios dacă îl mai păstrează în echipă.

Joyskim Dawa, aproape să fie dat afară de la FCSB după ce și-a lăsat echipa în 10 oameni cu Farul

FANATIK a aflat că patronul FCSB-ului s-a săturat de erorile monumentale ale lui Joyskim Dawa și vrea să îl dea afară de la echipă!

ADVERTISEMENT

Camerunezul și-a îngropat echipa, după ce a dat pe lângă minge în minutul 90 și i-a permis lui Alibec să scape periculos spre poartă. A avut apoi o intervenție disperată prin alunecare și l-a faultat pe fostul atacant de la FCSB.

Ba, mai mult, a fost aproape să facă penalty, faultul producându-se la limita careului de 16 metri. După eliminarea lui Dawa, FCSB a primit două goluri în decurs de doar 80 de secunde! Gafa lui Dawa i-a costat astfel pe cei de la FCSB trei puncte extrem de importante, care i-ar fi apropiat la doar o lungime distanță de Farul.

ADVERTISEMENT

Decizia, una luată la nervi, poate părea surprinzătoare. Becali a iertat până acum multe gafe comise de Dawa, ba chiar se contrazicea cu toată lumea pentru a-i lua apărarea jucătorului venit de la Botoșani: „Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. – Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei. (…)”, spunea Gigi Becali, la ProArena, la începutul sezonului. Dar ce mai poate fi o surpriză când vine vorba de Gigi Becali?

Stoperul, luat prima dată în colimator după meciul cu Anderlecht: „M-am convins și eu de Dawa, deși i-am luat tot timpul apărarea”

Dawa a fost aspru criticat de mulți oameni din fotbal, însă Gigi Becali a avut tot timpul încredere în el. Până la meciul cu Anderlecht, când patronul FCSB a răbufnit după un nou meci slab al camerunezului. Doar că părea că totul s-a reglat de atunci.

ADVERTISEMENT

„M-am convins și eu de Dawa, deși i-am luat tot timpul apărarea. Mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, mi-a plăcut de Malcom în primele meciuri, dar când primesc statutul de vedetă, de titulari nu se mai concentrează la maxim”, a spus Gigi Becali la vremea respecitvă.

Fundașul central care a reușit cinci goluri în acest sezon la FCSB i-a dat însă replica lui Gigi Becali după meciul cu belgienii din Conference League: „Da, fac câteva greșeli, se întâmplă în fotbal! Toți jucătorii fac greșeli. E fotbal! Am făcut greșeli, am marcat”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, dezlănțuit după FCSB – Farul 2-3! I-a înjurat pe toți, de la Pintilii, la Mihai Stoica

FANATIK a aflat că Gigi Becali și-a pierdut mințile după umilința în fața finului Hagi. La finalul meciului, i-a sunat și i-a înjurat pe toți cei din staff-ul echipei, în frunte cu Mihai Pintilii și managerul general Mihai Stoica.

Patronul FCSB a fost un car de nervi după desfășurarea halucinantă a partidei de pe Arena Națională, cedată de echipa lui Pintilii după goluri încasate în minutele 90+5 și 90+6.

  • 4 e locul ocupat de FCSB în clasament înainte de meciul cu CFR Cluj, iar vicecampioana e la 7 puncte de lider 

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele marchează” la meciul CFR Cluj – FCSB!

ADVERTISEMENT