News

Gigi Becali sau Traian Băsescu? Dumitru Dragomir a făcut topul personajelor cu cea mai mare notorietate

Dumitru Dragomir a făcut la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ topul personajelor cu cea mai mare notorietate din România. Unde se clasează Gigi Becali şi Traian Băsescu.
02.04.2024 | 12:30
Gigi Becali sau Traian Basescu Dumitru Dragomir a facut topul personajelor cu cea mai mare notorietate
Dumitru Dragomir îi vede pe Gigi Becali şi Traian Băsescu conducând în topul notorietăţii Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dincolo de gluma de 1 aprilie făcută de Horia Ivanovici lui Dumitru Dragomir, cum că Gigi Becali s-a hotărât să candideze la preşedinţia României, fostul şef al LPF a comentat chiar un scenariu real, în care finanţatorul FCSB s-ar înscrie în cursa pentru Cotroceni.

“Marius Vizer are notorietate pe plan mondial”

“Fac pariu pe cât vreţi că dacă Gigi Becali ar candida la preşedinţie ar ajunge în finală cu Ciucă. La notorietate este pe primul loc, mă bate şi pe mine. Unul cu notorietate mare mai este Traian Băsescu”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În acelaşi context, Dragomir a vorbit de personalităţile care au cea mai mare notorietate în rândul opiniei publice. “Oamenii cu cea mai mare notorietate din România sunt: Gigi Becali, Traian Băsescu, Adrian Năstase, Cozmin Guşă… Piedone are şi el notorietate”, a spus fostul şef al LPF.

“În ceea ce-l priveşte pe Marius Vizer, acesta are notorietate pe plan mondial”, a completat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul om de fotbal a subliniat notorietate de care se bucură în rândul opiniei publice mai mulţi jurnalişti. “Notorietate mare ai tu, Horia. Notorietate au Ion Cristoiu, Marius Tucă, Victori Ciutacu, Anca Alexandrescu”, i-a spus el lui Horia Ivanovici.

Privitor strict la notorietatea politică, Dragomir plasează în fruntea topului două personalităţi retrase acum în umbră. “Cei mai tari sunt: Băsescu, Năstase, Simion e pe trei, Piedone.. Si doamna Firea mai are notorietate… Şi Şoşoacă are notorietate”, a precizat acesta.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir a evitat să comenteze scenariul avansat de Horia Ivanovici, care l-a întrebat cum ar fi ca Gigi Becali să-şi anunţe candidatura la preşedinţie în emulaţia produsă după ce FCSB ar câştiga, în luna iunie, titlul de campioană în Superliga.

“În proporţie de 99,9%, Gigi e campion cu FCSB. Dar, dom-le nu vreau să comentez asta cu preşedinţia, pentru că s-ar putea să fie adevărat şi ne leagă ăştia pe toţi”, a spus precaut Dumitru Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a candidat la alegerile prezidențiale din 2004, unde a obținut doar 184.560 de voturi (1,8%), şi la cele din 2009, unde a obţinut cu aproape 2.000 de voturi mai mult.

Dragomir a facut TOP 5 PERSONAJE LA NOTORIETATE

ADVERTISEMENT