Sport

Ce glumă i-a făcut Ivanovici în direct lui Dragomir de 1 aprilie. „E un șoc! La Gigi Becali te aștepți la orice. Ar fi în finală!”

Horia Ivanovici i-a făcut o glumă lui Dumitru Dragomir de 1 aprilie, spunând că Gigi Becali s-a hotărât să candideze la prezidenţiale. Cum a reacţionat Mitică.
01.04.2024 | 15:05
Ce gluma ia facut Ivanovici in direct lui Dragomir de 1 aprilie E un soc La Gigi Becali te astepti la orice Ar fi in finala
Ce glumă i-a făcut Ivanovici în direct lui Dragomir de 1 aprilie. „E un șoc! La Gigi Becali te aștepți la orice. Ar fi în finală!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici i-a făcut o glumă de 1 aprilie lui Dumitru Dragomir în timpul emisiunii MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ. Moderatorul i-a transmis că Gigi Becali s-a hotărât să candideze la prezidenţiale.

Ce glumă i-a făcut Ivanovici în direct lui Dragomir de 1 aprilie: “Incredibil. A anunţat că va candida la preşedinţia României”

Dumitru Dragomir a gustat gluma, dar a spus că nu este exclus ca Gigi Becali să ia o asemenea hotărâre, fiind sigur că are mari şanse să fie într-o eventuală finală pentru postul de preşedinte. Dialogul dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Fii atent, nea Mitică. Este conferinţă în direct Gigi Becali la Palat. Incredibil. A anunţat că va candida la preşedinţia României. 

Dumitru Dragomir: “Este un şoc pentru toată lumea. Ăsta este iubit de popor, fii atent aici ce îţi spun eu. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Dar este un şoc că astăzi e 1 aprilie şi ţi-am făcut o glumă? 

Dumitru Dragomir: Lasă-mă să termin fraza. Ăsta este iubit de popor. Glumă, glumă, dar fii atent ce-ţi spun eu. Se bătea cu Ciucă la preşedinţie.

Dragomir: “Toată sărăcimea României era cu Gigi Becali. Intra în finala cu Ciucă”

Horia Ivanovici: Azi noapte mă gândeam ce glumă să îi fac lui Mitică Dragomir. Să râd cu el, să facem puţină caterincă. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: Asta e chiar credibilă. De la Gigi Becali te aştepţi la orice. Nu avea curajul să se bage la preşedinţie. În cinci luni îl luau. Îi găseau ceva. Poate să se înscrie.

Toată sărăcimea României era cu Gigi Becali. Intra în finala cu Ciucă. Cât bine a făcut Gigi Becali… Şi Simion a luat avânt, de neînţeles. Dar să ştii că Simion a jucat rolul opoziţiei… de la Vadim încoace n-a fost altul.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Îl bătea Gigi?

Dumitru Dragomir: Îl bătea. Îi bate pe toţi. A făcut acte de caritate multe. Du-te undeva în piaţă şi înjură-l pe Gigi Becali. Te bat ăia acolo, nu ieşi viu din piaţă. Am făcut eu o glumă şi s-au luat de mine.

Mi-a spus unul: «Dacă mai vorbeşti rău de Gigi Becali, îţi dau cu roşiile în cap». Eu cred că dacă ar avea 55 de ani Gigi, ar face valuri multe. Nu mai luaţi că spune şi prostii. 

Lumea nu vrea să fii liniar, dar Gigi Becali dacă avea 50 de ani şi doi ani se ocupa cineva de el… e sclipitor ca minte. 

Dragomir: “Sunt 100% că justiţia nu ar fi coruptă de nimeni”

Horia Ivanovici: Dacă Gigi Becali ar candida mâine la preşedinţie, ar avea şanse de finală.

Dumitru Dragomir: De un singur lucru aş fi sigur dacă ar fi preşedinte sau Ministrul Justiţiei. Sunt 100% că justiţia nu ar fi coruptă de nimeni. 

Horia Ivanovici: Dacă azi Gigi Becali ar anunţa, ajunge în finală cu Ciucă?

Dumitru Dragomir: 100% ar fi în finală. Nici nu se discută. Are cea mai mare notorietate. Mă bate şi pe mine. 

Ce glumă i-a făcut Ivanovici în direct lui Dragomir de 1 aprilie. „E un șoc! La Gigi Becali te aștepți la orice. Ar fi în finală!”

ADVERTISEMENT