Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali se teme de FCSB – CFR Cluj: “Ăsta este meciul adevărului!”

După ce i-au eliminat pe bulgarii de la CSKA 1948 Sofia, FCSB se pregătește de meciul cu CFR Cluj, partidă ce va marca revenirea vicecampioanei în Ghencea.
05.08.2023 | 20:27
Gigi Becali se teme de FCSB  CFR Cluj Asta este meciul adevarului
Gigi Becali a prefațat partida dintre FCSB și CFR. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să obțină a patra victorie consecutivă în campionat, în meciul cu CFR Cluj. Primul meci ce se va juca în Superligă pe Stadionul Steaua după modernizare va fi duminică, de la ora 21.30.

Gigi Becali se teme de CFR, înaintea derby-ului din Ghencea

Spre deosebire de FCSB, care a ajuns în turul trei preliminar al Conference League, CFR Cluj a fost eliminată de Adana Demirspor, deși elevii lui Andrea Mandorlini au jucat aproape toată repriza secundă în superioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul lui FCSB, crede că eliminarea CFR-ului va fi în avantajul echipei sale, deoarece Cristi Manea și colegii săi vor veni lipsiți de motivație la meci. Nu este singurul avantaj pe care îl vede Becali.

Revenirea pe Ghencea, stadion ce va avea parte de primul sold-out de după modernizare, este considerat un mare avantaj de patronul FCSB-ului, care vrea sa echipa sa să rămână cu maxim de puncte în Superligă.

ADVERTISEMENT

În același timp, Gigi Becali a dat de înțeles că va fi dezamăgit dacă echipa sa va pierde acest meci pentru că elevii lui Elias Charalambous au toate avantajele de partea lor, spre deosebire de CFR, pe care patronul echipei îi consideră, în acest moment, o echipă rănită.

Ăsta e meciul relevant! Până acum am zis, mai aduceți-ne echipe. Mai glumim, mai râdem. Meciul ăsta ne dă ora exactă, meciul ăsta cu CFR-ul! CFR e echipă bună, foarte bine stă. Dacă câștigăm cu CFR, o să zic gata, aduceți-ne echipe, că nu mai avem cu cine juca.

ADVERTISEMENT

Vor fi rănită, va fi în avantajul nostru. Ei puțin sunt acum dezamăgiți, cad cu moralul. Pe ei i-au întins turcii mai mult decât pe noi bulgarii. A fost și deplasare. Avem un mic avantaj. Dacă avem avantajele astea, jucăm și acasă, și în Ghencea… dacă nu îi batem nu avem nicio scuză. Dacă nu batem, înseamnă că nu suntem capabili, nu mai avem nicio scuză, ne vedem de treabă”, a spus Gigi Becali jurnaliștilor prezenți în fața casei sale, într-o discuție transmisă la FANATIK SUPERLIGA.

Ultimul meci dintre FCSB și CFR Cluj a fost, de asemenea, un spectacol. Peste 42.000 de oameni au fost pe Arena Națională la duelul din mai, câștigat de roș-albaștri cu 1-0, după reușita lui Florinel Coman. A fost un record de audiență în Superliga, pentru ultimii ani. Cel mai probabil, duelul din Ghencea va stabili un record de prezență pe stadion ce nu va fi doborât până în finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, și în reluare pe Youtube și Facebook, de la ora 17:00.

Gigi Becali a analizat duelul cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT