Sport

Gigi Becali, sfătuit să cumpere o nouă ”perlă” din SuperLigă: ”Dacă vrea 30 de milioane de euro, să-l ia!”

Dumitru Dragomir a identificat o nouă ”perlă” în SuperLiga și-l sfătuiește pe Gigi Becali să iasă la cumpărături dacă vrea să aibă în lot un super fotbalist.
21.12.2023 | 10:28
Gigi Becali sfatuit sa cumpere o noua perla din SuperLiga Daca vrea 30 de milioane de euro sal ia
Gigi Becali, sfătuit să cumpere o nouă ”perlă” din SuperLigă: ”Dacă vrea 30 de milioane de euro, să-l ia!”
ADVERTISEMENT

Ca de obicei, Mitică Dragomir prevede un viitor strălucit unui jucător care poate nu este momentan în centrul atenției în SuperLigă. Mai exact lui Matei Ilie, tânărul fundaș central al celor de la CFR Cluj. Oracolul FANATIK îl sfătuiește, așadar, pe Gigi Becali să-l cumpere pe Ilie, dacă vrea un fotbalist care să valoreze 30 de milioane de euro în câțiva ani.

Gigi Becali, sfătuit să cumpere o nouă ”perlă” din SuperLigă

Discuția a pornit în studioul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ de la posibilul transfer al lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Rapid București. Mitică Dragomir crede că Rapidul ar face o mare greșeală dacă l-ar transfera pe Krasniqi.

ADVERTISEMENT

”E? Nu ai văzut cum a jucat la CFR? Ce să facă la Rapid? Are nevoie Rapid de Krasniqi? Are nevoie de fotbaliști de valoare”, a răbufnit Dragomir. ”Umflat cu pompa? N-are clasă?”, a replicat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii.

”Bineînțeles. De vânzare, să-l vândă cu 1 milion, două, trei. Rapid are nevoie de jucători”, a fost replica unică a lui Mitică Dragomir. Cu toate acestea, Oracolul FANATIK a făcut o propunere mult mai interesantă, de data aceasta pentru Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Uite, un mare jucător din România, care va fi. Mitică – Să-l ia pe Ilie ăla de la CFR Cluj, fundașul central. Sau Steaua, vrea jucători de viitor de 30 de milioane de euro? Să-l ia pe Ilie, fundașul central de la CFR. Mă așteptam la unul de la Rapid, pe care l-au dat pe la Mioveni, Cristi Ignat. Mă așteptam să sară, l-am văzut și la echipa națională, a jucat foarte bine la Pancu.

E o lipsă de fundași centrali în lume. Vârfuri de atac se găsesc acum mai repede ca fundașii centrali”, a concluzionat Mitică Dragomir. Așadar, Gigi Becali ar trebui să-l transfere cât de repede posibil pe Matei Ilie, fundaș central de la CFR Cluj, în valoare de 21 de ai.

ADVERTISEMENT

Cotat la doar 75.000 de euro, Matei Ilie a devenit o constantă în apărarea clujenilor și, cel mai probabil, cota sa va exploda dacă va reuși să bifeze și câteva partide europene în tricoul formației din Gruia.

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat).

Fotbalistul de milioane recomandat lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT