Sport

Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno. Avertismentul primit de FCSB

FCSB este aproape să-l vândă pe Andrea Compagno, fotbalist intrat în dizgrația lui Gigi Becali de luni bune, contra sumei de 400.000 de euro pe filieră azeră.
17.01.2024 | 18:03
Gigi Becali sfatuit sa nul vanda pe Compagno Avertismentul primit de FCSB
Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno. Avertismentul primit de FCSB. Foto: Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată de Adrian Mutu. Gigi Becali anunțase că are o ofertă de 400.000 de euro pentru a-l ceda pe Compagno, astfel că cel mai probabil va răspunde favorabil. Adrian Mutu, antrenor demis de Neftci Baku a anunțat că el este cel care i-a sfătuit pe azeri să-l cumpere pe atacantul italian.

Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno

”Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca”, a declarat Adrian Mutu conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost luat în cantonamentul celor de la FCSB în Antalya, cu toate acestea Gigi Becali pare dispus să accepte oferta de 400.000 de euro pentru atacant. Asta, în condițiile în care a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Craiova pentru Compagno, în 2022.

Acum, fostul atacant Gabi Balint l-a averitzat pe Gigi Becali să nu renunțe la Compagno pentru că vor rămâne descoperiți pe un post cheie. Așadar, dacă Andrea Compagno pleacă de la FCSB, formația pregătită de Elias Charalambous ar fi nevoită să-și schimbe sistemul.

ADVERTISEMENT

”Păi, s-a încercat varianta Miculescu, care are aptitudini... Băluță e un jucător care are nevoie de spațiu. Nu e…Nu au. Compagno e singurul nouar pe care îl au. Și dacă renunță la el, trebuie schimbat un pic stilul de joc. Poți să joci 4-4-2”, a remarcat Gabi Balint la DigiSport. Presa din Azerbaidjan a dezbătut deja pe larg acest subiect, prezentat în exclusivitate de FANATIK.

”Atacantul FCSB celor de la FCSB, Andrea Compagno, își poate continua cariera în Azerbaidjan. Președintele Gigi Becali a spus că a primit o ofertă de 400.000 de euro pentru Compagno și este gata să vândă jucătorul. Presa locală susține că Neftchi este clubul care a trimis oferta”, au scris jurnaliștii azeri. De altfel, atacantul transmitea în trecut că dacă va părăsi FCSB o va face doar dacă schimbă țara.

ADVERTISEMENT

”Eu nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB. Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare cu cei mai mulți și fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, declara Andrea Compagno într-un interviu acordat FANATIK. Acum se pare că spusele italianului se vor adeveri, iar atacantul va ajunge la Baku.

Soarta lui Andrea Compagno părea pecetluită de mai multe luni, în condițiile în care italianul era clar un personaj tot mai puțin agreat de Gigi Becali și de către coechipieri. De altfel, lucru remarcat de specialiști, italianul a început să joace tot mai puțin și să înscrie tot mai puține goluri pentru că nu mai primea pase de la coechipieri.

ADVERTISEMENT

Între timp, patronul Gigi Becali îl critica pe italian cu orice ocazie la TV, deși uneori nu ar fi fost cazul. ”Ajunge mingea la Compagno, el o pierde. Compagno are doi metri… Ține, bă, de minge, tu pierzi mingea?! Nu obține nimic, un corner, un fault.

El se duce spre tușă. Te duci, dar măcar scoți ceva”, s-a plâns finanțatorul ”roș-albaștrilor” după meciul Petrolul – FCSB. Paradoxal, în acea partidă Andrea Compagno nu a fost unul dintre jucătorii slabi ai echipei sale, conform statisticilor.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.90 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la FCSB - UTA Arad