Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali și-a criticat preferatul pentru finalul de meci. „Nu e bine! Bufa-bufa!”

Gigi Becali a fost mulțumit de cuplul de fundași centrali, însă s-a arătat deranjat de modul în care unul dintre jucători a gestionat finalul partidei cu Dinamo.
27.11.2023 | 18:27
Gigi Becali sia criticat preferatul pentru finalul de meci Nu e bine Bufabufa
Gigi Becali îi dă indicații tehnico-tactice lui Ngezana după meciul cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut spectacol la FANATIK SUPERLIGA după Dinamo – FCSB. Patronul vicecampioanei României l-a dojenit pe Siyabonga Ngezana, nesigur în momentele de final ale derby-ului.

Gigi Becali, sfaturi tehnico-tactice pentru preferatul său, Siyabonga Ngezana: „Nu mi-a plăcut că dădea în ele”

Moderatorul Horia Ivanovici l-a întrebat la FANATIK SUPERLIGA pe Becali cum i s-a părut cuplul de fundași central Lixandru – Ngezana: „Păi n-ai ce să spui, buni. Numai că pe final Ngezana nu mi-a plăcut că dădea în ele: bufa-bufa! Stai, mă, e mingea la tine. Nu te atacă nimeni. Păi ține mingea frumos și pasează”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Becali îl apreciază foarte mult pe stoperul sud-african: „În rest, el are foarte mare viteză, forță, îmi place foarte mult Ngezana. Nu se știe cine va juca. Când ăla, când ăla, când ăla, când ăla, ca să vedem cine e mai bun dintre ei”. 

Vlad Chiricheș a apărut în cârje la Dinamo – FCSB și va mai lipsi patru luni de pe gazon, însă nu i-a ieșit de la inimă lui Gigi Becali: „Dar e și caracter frumos să știi. El când a venit a zis că nu vine pentru bani. ‘Eu vreau să mai joc fotbal, eu am bani’. Are cred peste 10-15 milioane adunați”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheș: „Știe fotbal”

Gigi Becali a dezvăluit și ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheș dacă stoperul nu va mai putea reveni pe teren sau în momentul în care va decide să se retragă: „Și-atunci i-a zis Meme. ‘Băi, Chiri, tu ai spus așa, ai văzut că Gigi a încercat toate… Uite, rămâi în club să lucrezi aici’. El îți dai seama, a fost antrenat în toate cluburile mari. Știe fotbal. 

Și el a zis atunci: ‘Uite, domne, cum facem. Îmi dați 5.000 de euro până în momentul în care intru să joc.  Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro”.

ADVERTISEMENT

Becali a fost extrem de surprins de gestul jucătorului pe care a încasat 9,5 milioane de euro: „Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui”.

Patronul FCSB speră că fundașul central în vârstă de 34 de ani va putea să revină pe gazon: „Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe FANATIK.RO de la 10:30 luni, marți și vineri. Emisiunea se urmărește ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook de la 17:30.

Gigi Becali îl urecează pe Ngezana

ADVERTISEMENT