Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Caracter frumos”. Gigi Becali a dezvăluit cât câștigă Chiricheș acum și când se retrage

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Vlad Chiricheş câştigă 5000 de euro la FCSB până revine după accidentare. Patronul roş-albaştrilor a spus că vrea să îl păstreze pe fundaş în club după retragere.
28.11.2023 | 00:48
Caracter frumos Gigi Becali a dezvaluit cat castiga Chiriches acum si cand se retrage
„Caracter frumos” Gigi Becali a dezvăluit cât câștigă Chiricheș acum și când se retrage. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Coşmarul accidentărilor pare fără sfârşit pentru Vlad Chiricheş. Fundaşul celor de la FCSB trebuia să revină în derby pe teren, dar a fost nevoit să se opereze din nou şi va lipsi alte 3-4 luni de pe gazon.

Gigi Becali a dezvăluit cât câștigă Chiricheș acum și când se retrage: “I-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-a propus lui Vlad Chiricheş să rămână în club într-o altă funcţie, dar fundaşul i-a transmis că nu vrea să se lase şi că renunţă la salariul de 40.000 de euro pe durata accidentării.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a declarat că Vlad Chiricheş ia 5000 de euro în acest moment, iar dacă nu va putea reveni pe teren, va rămâne în cadrul clubului:

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate.

ADVERTISEMENT

Meme i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. 

“Cine face aşa? De la 40.000 la 5000?”

Şi el a spus: «Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las.» Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. 

Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în reluare pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali a dezvăluit cât câștigă Chiricheș acum și când se retrage

ADVERTISEMENT