Sport

Vlad Chiricheș, apariție în cârje la Dinamo – FCSB. Ce a făcut fundașul înainte de meci

Vlad Chiricheș nu a fost apt pentru derby-ul Dinamo - FCSB, dar înainte de startul jocului și-a făcut apariția în cârje la Arena Națională.
26.11.2023 | 21:47
Vlad Chiricheș nu a fost apt pentru derby-ul Dinamo - FCSB, dar înainte de startul jocului și-a făcut apariția în cârje la Arena Națională. Sursă foto: sport.ro
ADVERTISEMENT

Cristi Coste a anunțat încă de acum două zile la FANATIK SUPERLIGA că fundașul a decis să se opereze și nu va mai putea evolua în acest an. Jucătorul a început procesul de recuperare și se speră ca va reveni în play-off.

Vlad Chiricheș a venit în cârje la Dinamo – FCSB

În ciuda problemelor medicale, Vlad Chiricheș a ținut să fie aproape de colegii săi la derby-ul Dinamo – FCSB. Apărătorul în vârstă de 34 de ani a venit în cârje la Arena Națională pentru a-și susține echipa.

ADVERTISEMENT

Veteranul vicecampioanei României s-a întreținut minute bune pe culoarul de la vestiare cu Mihai Pintilii și Marius Ianuli, apoi și-a salutat coechipierii care se pregăteau să iasă la încălzire. După ce a stat și și-a urmărit colegii de pe banca de rezerve, Chiricheș a urcat în tribuna oficială de unde a văzut partida din etapa a 17-a din SuperLiga.

La FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță a declarat că celor de la FCSB le va fi greu în perioada următoare fără Vlad Chiricheș, însă Robert Niță nu este de acord cu această afirmație și argumentând prin faptul că jucătorul a evoluat foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, așteptat de Becali să fie titular

Mihai Stoica a anunțat că Vlad Chiricheș va renunța la salariul său în perioada în care nu va evolua pentru FCSB. Fundașul central ar putea lipsi între 3 și 4 luni, potrivit oficialului “roș-albaștrilor”. Fostul internațional a evoluat în doar 7 dueluri pentru echipa antrenată de Elias Charalambous în acest sezon.

”Va fi o situație similară lui Redondo la Milan. El va renunța la bani în perioada asta, pentru că nu poate ajuta. Nu sunt mulți fotbaliști ca Vlad Chiricheș. E o lovitură pentru lupta la titlu, când picturam echipa de start începeam cu el. Dar avem soluții, avem: Dawa, Ngezana, Haruț, Lixandru și mai poate să fie și Ovidiu Popescu”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a anunțat că în momentul în care va fi apt să se întoarcă pe teren Vlad Chiricheș va face perechea în centrul defensivei cu Siyabona Ngezana, așa cum a dezvăluit FANATIK. Cel care va avea de pierdut va fi camerunezul Joyksim Dawa, care va trece pe banca de rezerve.

”Lui Chiricheș i-a zis că nu este încă pregătit la schimbări de ritm. Mai simte ceva și am zis să nu riscăm. Noi avem nevoie de un fundaș. Nu poți să faci posesie, dacă n-ai un fundaș cu care să pasezi. Normal că avem nevoie de Chiricheș, 100%. O să joace cu Ngezana”, a afirmat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK a realizat un infografic cu acest amplu capitol din cariera lui Chiricheş: accidentările. Iar datele vorbesc de la sine: 853 de zile a stat accidentat fundașul central, adică aproape doi ani și jumătate din ultimii 11.

ADVERTISEMENT
2,15 este COTA BETANO pentru pronosticul „x solist la pauză” la meciul FCSB - Oțelul Galați