Sport

Gigi Becali și Marius Lăcătuș s-au certat în direct: „N-are cum să treacă legea aia! Intră și le dăm 15-0” / „Te roade?”

Gigi Becali și Marius Lăcătuș s-au certat în direct cu privire la dreptul de promovare al CSA Steaua și legea propusă de Vasile Dîncu.
20.04.2023 | 22:18
Gigi Becali si Marius Lacatus sau certat in direct Nare cum sa treaca legea aia Intra si le dam 150  Te roade
Gigi Becali și Marius Lăcătuș s-au certat în direct. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a intervenit și a spus că legea nu are cum să treacă mai departe, moment în care Marius Lăcătuș s-a aprins și l-a întrebat pe Gigi Becali dacă îl „roade” gândul că „militarii” ar putea promova în prima ligă.

Gigi Becali și Marius Lăcătuș s-au certat în direct

Gigi Becali și Marius Lăcătuș s-au certat în direct, cu privire la dreptul de promovare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua: „Burleanu spunea să ajute Statul cu bani, eu spun să facem primul pas, adică să nu ne ia banii.

ADVERTISEMENT

Eu plătesc 2 milioane de euro la Stat impozitul. Atunci nu putem cere să ne ajute. Cu ce să ne ajute? De ce să ne mai dea niște bani în plus?”.

„Spuneți că societatea are nevoie de fotbal, dacă e așa, lasă-l pe ăla care vrea să facă și nu-i mai lua și tu bani. Trebuie să facem diferență între echipele de primării, unde sunt banii consiliilor locale, cum e Voluntari, aici e vorba despre banii Statului și bugetul Statului, la care au vin anual cu 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Banii ăștia vin la CSA ca ei să se bată cu mine. Vă dați seama ce anomalie? Care țară în Europa mai are echipă de departament de Stat? Care?

Să-mi spună cineva una. Nu există în Europa țară în care un minister să aibă o echipă de fotbal. Ar fi foarte interesant să facă toate ministerele”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Primăriile nu primesc bani de la Stat? Ce e greu să înțelegi?”

Marius Lăcătuș – Primăriile nu primesc bani de la Stat? Ce e așa greu să înțelegi?

Gigi Becali – Da, că așa a stabilit comunitatea!

Marius Lăcătuș – Tu o ții pe a ta… cu comunitatea…eu ți-am dat un exemplu!

Gigi Becali – Faceți un referendum și să vedem dacă tot poporul român e de acord…dar nu mai zic…Noi vorbim aiurea acum!

Marius Lăcătuș – Când nu-ți convine ție, nu mai vorbim!

Gigi Becali – Ce să nu-mi convină? Îmi convine că am dat 40 de milioane de euro și că am furat sau cum să-mi convină mie?

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș – Eu n-am spus că ai furat, Doamne ferește!

Gigi Becali – Oricum legea aia nu are cum să treacă vreodată în viața vieții, vieților mai departe, să fie votată!

Marius Lăcătuș –  Te roade?

Gigi Becali – Nu mă deranjează dacă promovează ei, să promoveze, că le dau 15-0. O să-i fure, o să vedem anchete DNA după! Când transferă un jucător cu 3 milioane, 500 de mii ia cel care l-a propus… oricum n-am intrat să mă cert cu domnul Lăcătuș.

„I-am spus și lui MM că eu vreau să existe echipa asta, ca să scap de Peluza Sud. În al doilea rând, la ce mă deranjează pe mine că promovează ei? Eu știu că nu va fi niciodată votată legea aia în viața lor!”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT