Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, sigur că va câştiga palmaresul de la CSA Steaua: “O să le luăm tot!”

Gigi Becali este convins că va câștiga palmaresul, după încheierea primului termen în procesul cu CSA Steaua trimis spre rejudecare la Curtea de Apel.
19.09.2023 | 14:11
Gigi Becali sigur ca va castiga palmaresul de la CSA Steaua O sa le luam tot
Gigi Becali este convins că va câștiga palmaresul de la CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua continuă, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel. Primul termen al procesului s-a încheiat cu o amânare pentru începutul lunii octombrie.

Gigi Becali, sigur că va câştiga palmaresul de la CSA Steaua: “O să le luăm tot!”

La scurt timp după încheierea primului termen, care a avut loc luni, 18 septembrie, Virgil Boglea, avocatul care apără interesele FCSB în „războiul” cu CSA Steaua, nu a venit cu vești bune pentru clubul din SuperLiga. Totuși, Gigi Becali este de altă părere, fiind convins că va câștiga palmaresul de la clubul din liga secundă.

ADVERTISEMENT

„Ne-au zis că nu au nevoie de probe. Din ce au zis ei s-a înțeles că nu mai aveau nevoie de probe. ‘Nu e nevoie, știm tot’, au zis. Cu alte cuvinte, cu pronunțarea ne dă și palmaresul. Nu ți-am spus că o să le luăm pe toate? Boglea știi ce vrea? Pe noi ne interesează palmaresul din 2003 până în 2017, care e important pentru noi.

De când am preluat eu, pentru că până în 2003 spun judecătorii că e al Asociației, e definitivă aia. Mă interesează asta, dar el zice: ‘Nu. Să fie din 1947’. Ce mă interesează pe mine asta? Clar, dacă până în 2003 e al Asociației, iar din 2003 îl preiau eu se deduce că este tot. El vrea să scrie negru pe alb, dar nu ne interesează, înțelegi? 

ADVERTISEMENT

Pe mine mă interesează palmaresul din 2003 până în 2017, ca să pot să atac să schimb hotărârea Înaltei Curți. ‘Dacă palmaresul a fost la mine, s-a divizat societatea din CSA Steaua, atunci Fotbal Steaua sunt eu’. Cu alte cuvinte, dacă palmaresul era la mine nu poți să spui că aveai palmaresul, dar cu altă denumire”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță sfârșitul pentru CSA Steaua: „O să avem marcă notorie, ei o să aibă marcă înregistrată”

Procesul a fost întors de ÎCCJ la Curtea de Apel, pentru că nu a fost luată o decizie în ceea ce privește cererea conexă a celor de la FCSB privind recunoașterea palmaresului din perioada 2003-2017. Clubul deținut de Ministerul Apărării Naționale și-a dorit să intre în posesia palmaresului, până în 2017.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat triumful în fața celor de la CSA Steaua. Patronul din SuperLiga susține că va câștiga marca notorie Steaua, în timp ce „militarii” vor avea marcă înregistrată. Ulterior, finanțatorul o să-i ceară clubului din liga secundă să nu mai folosească denumirea actuală.

„Palmaresul era al echipei Steaua, eu m-am divizat, eu eram Steaua și atunci sunt elemente noi ca atare cerem revizuirea la hotărârea aceea, care ne încurcă cu toate. Revenim, mai avem încă două procese. Noi o să avem marcă notorie Steaua, ei o să aibă marcă înregistrată.

ADVERTISEMENT

Marca notorie bate marca înregistrată. Eu știu și juridic mai bine ca avocații. Când știi matematică și juridic știi. Dacă ești prost, poți să citești degeaba legile. La mine articolul este în minte și în inimă, iar în suflet este dreptatea. Doar dacă citesc puțin s-a întipărit toată cartea de drept în mintea mea. 

„Mai durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele Steaua la fotbal”

(n.r. o să aveți marcă notorie) Da, la revedere. Și eu sunt Steaua. O să le cer să nu mai aibă drept să folosească. O să vină vremea aceea când ei nu o să se mai numească CSA Steaua, o să numească CSA Armata sau CSA Oprița. O să vină vremea asta, dar durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele de Steaua la fotbal. 

Eu pot să cer despăgubiri. Ei nu pot să ceară pentru că eu le-am făcut imagine atâția ani. Eu le-am ridicat brandul, eu pot să le cer pentru că mi-au adus prejudicii. M-au plimbat pe la Buzău, pe la Târgoviște, scandaluri cu suporterii.

Ei au avut tupeu, dacă nu se impunea Ciolacu, nici acum nu jucam pe Ghencea. Ei au tupeu mare că sunt și ei generali, colonei. Dați afară toți de acolo și scoși la pensie. Faceți prejudicii și abuzuri în serviciu. Curtea de Conturi pe ei și gata”, a încheiat discursul victorios Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită, alături de cele mai tari momente, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Becali, discurs victorios în disputa FCSB - CSA Steaua

ADVERTISEMENT